Witam serdecznie.Mój ojciec będzie niedługo dość hucznie obchodzić 60-te urodziny. Mam problem co mu kupić.Może macie jakieś pomysły? Tata ma poczucie humoru i czuje się młodo, myślałam może o jakimś śmiesznym prezencie,ale sama już nie wiem.Na prezent myślę przeznaczyć ok.200zł. Pomóżcie proszę.
AguskAA ,te zdięcia to nawet dobry pomysł.Chociaż ,jak powiedziałam ojcu, że zrobimy z mężem i synem zdięcie portretowe, coby sobie powiesił w sypialni to powiedział,że na codzień ma nas dość( pracują razem z moim mężemi widzą się codzień) i widząc nasz portret przed snem nie będzie mógł zasnąć.Taki jest ten mój tato.
Witam serdecznie.Mój ojciec będzie niedługo dość hucznie obchodzić 60-te urodziny. Mam problem co mu kupić.Może macie jakieś pomysły? Tata ma poczucie humoru i czuje się młodo, myślałam może o jakimś śmiesznym prezencie,ale sama już nie wiem.Na prezent myślę przeznaczyć ok.200zł. Pomóżcie proszę.
Może coś związanego z zainteresowaniami , a do tego coś smiesznego .
No właśnie z tymi zainteresowaniami to trochę kiepsko u mojego ojca, ale dzięki.
Dobra flaszeczka i cos do tego:))
A moze zrobisz ksiązkę z rodzinnymi zdjęciami taką na śmieszno o ile posiadasz takie zdjęcia
AguskAA ,te zdięcia to nawet dobry pomysł.Chociaż ,jak powiedziałam ojcu, że zrobimy z mężem i synem zdięcie portretowe, coby sobie powiesił w sypialni to powiedział,że na codzień ma nas dość( pracują razem z moim mężemi widzą się codzień) i widząc nasz portret przed snem nie będzie mógł zasnąć
.Taki jest ten mój tato.
Moja ciocia w podobnym wieku ostatnio dostała kijki do nordic walking. Była bardzo zadowolona:)