Od kilku dobrych miesięcy śledzę forum, systematycznie zaopatrując się w zamieszczane tu przepisy. Wiele z nich na stałe zagościło w moim menu. Ponieważ dzień bez WŻ to dzień stracony, postanowiłam przyłączyć się do szanownego grona udzielając się od czasu na forum :)
Kocham wieś, kucharzenie i kultywowanie polskich tradycji. Gotowanie, planowanie posiłków jest dla mnie wyśmienitą zabawą, która mam nadzieję nigdy mi się nie znudzi. Jestem zwolenniczką kuchni sezonowej. Każdy posiłek staram się celebrować, lubię zadbać o oprawę posiłków, natrój w mieszkaniu.
Jestem wielką fanką poezji Lajana!
Prywatnie mam na imię Magdalena, pochodzę z Trójmiasta, jestem żoną cudownego faceta oraz mamą dwójki dorastających nastolatków (14 i 11 lat).
Witam,
Od kilku dobrych miesięcy śledzę forum, systematycznie zaopatrując się w zamieszczane tu przepisy. Wiele z nich na stałe zagościło w moim menu.
Ponieważ dzień bez WŻ to dzień stracony, postanowiłam przyłączyć się do szanownego grona udzielając się od czasu na forum :)
Kocham wieś, kucharzenie i kultywowanie polskich tradycji. Gotowanie, planowanie posiłków jest dla mnie wyśmienitą zabawą, która mam nadzieję nigdy mi się nie znudzi. Jestem zwolenniczką kuchni sezonowej. Każdy posiłek staram się celebrować, lubię zadbać o oprawę posiłków, natrój w mieszkaniu.
Jestem wielką fanką poezji Lajana!
Prywatnie mam na imię Magdalena, pochodzę z Trójmiasta, jestem żoną cudownego faceta oraz mamą dwójki dorastających nastolatków (14 i 11 lat).
Witamy w naszym gronie cudotwóców kulinarnych prosimy o Twoje doskonałe przepisy.
Witamy :)
Witaj imienniczko, rozgość się na dobre i dziel pysznościami:)
Witam:)
Zapraszamy do kawiarenki- tam Lajan króluje :)) Miło Cię poznać Magdo :)
tak ,właśnie...do Kawiarenki...
witaj:)
Także witam i także zapraszam. Właśnie Lajan otwarł nową filię :)
Witaj :)
Witam :)
Witaj
Witaj !
Witaj,Magdo.Widzę,że mamy wiele wspólnego.Mam nadzieję,że wniesiesz wiele pozytywnego do W.Ż.
Witaj :)
Witaj:)
Witaj
Witam serdecznie.!
Witaj:)
Ja też lubię poezje Lajana. Witam serdecznie.
Witaj
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie. W kawiarence wkupiłam się gorącym kakao z brązowym cukrem, cymanomen i kardamonem, więc zapraszam wszystkich :)
Pozdrawiam!