Hmmm... od czego mam zacząć. Chyba od informacji, że chyba siejużuzależniłam bo od kilku miesięcy zaglądam tu niemal codziennie. Śledzę nowe przepisy,szukam kulinarnych pomysłów, nowych inspiracji na co dzień i od świeta... Lista pyszności do wypróbowania systematycznie się rozrasta... :) Tylko czasu brak, żeby przetestować chociaż część Waszy dań! Zatem postanowiłam się uaktywnić i przywitać :)
Mam na imię Justyna i mieszkam w mieście Ojca Mateusza :) Moje pasje to książki, wędrówki po górach, obrazy haftowane krzyżykami... i kuchenna twórcza krzątanina oczywiście! Z czasem pewnie dodam kilka swoich ulubionych przepisów a póki co z radością korzystam z Waszych bogatych zasobów, opinii i komentarzy.
Na koniec pozdrawiam Wszystkich serdecznie w ten przyjemny jesienny wieczór :)
Dzięki wielkie za ciepłe i serdeczne przyjęcie :) Widzę, że znacie piękno moich stron. Zatem gdy zapragniecie oderwać się na chwilę od WuŻetowych podróży kulinarnych zapraszam do Sandomierza!
Hmmm... od czego mam zacząć. Chyba od informacji, że chyba siejużuzależniłam bo od kilku miesięcy zaglądam tu niemal codziennie. Śledzę nowe przepisy,szukam kulinarnych pomysłów, nowych inspiracji na co dzień i od świeta... Lista pyszności do wypróbowania systematycznie się rozrasta... :) Tylko czasu brak, żeby przetestować chociaż część Waszy dań! Zatem postanowiłam się uaktywnić i przywitać :)
Mam na imię Justyna i mieszkam w mieście Ojca Mateusza :) Moje pasje to książki, wędrówki po górach, obrazy haftowane krzyżykami... i kuchenna twórcza krzątanina oczywiście! Z czasem pewnie dodam kilka swoich ulubionych przepisów a póki co z radością korzystam z Waszych bogatych zasobów, opinii i komentarzy.
Na koniec pozdrawiam Wszystkich serdecznie w ten przyjemny jesienny wieczór :)
Witaj :)
Witaj Justyno:)
A,to ja Cię również ładnie witam,Justynko.
Tylko jedyny,ale niezapomniany raz byłam w "Twoim" mieście,ale mam nadzieje,że nie ostatni.To są rodzinne strony mojego taty.
Ja także Cie witam i potwierdzam miasto piękne:)
Witaj Justyno:) Bardzo lubię twoje miasto, aczkolwiek dawno w nim nie byłam bo mieszkam na drugim końcu kraju. Pozdrawiam
Witaj
Dzięki wielkie za ciepłe i serdeczne przyjęcie :) Widzę, że znacie piękno moich stron. Zatem gdy zapragniecie oderwać się na chwilę od WuŻetowych podróży kulinarnych zapraszam do Sandomierza!
Witaj JustynoJa również jestem ze Świętokrzyskiego. Mieszkam kilka kilometrów od zamku Krzyżtopór w Ujeżdzie
O! Tam też jest pięknie :) Witam prawie sąsiadkę
Witaj Justynko! Czekamy na mniamuśne przepisy:)
Dodam, że ja również ze świętokrzyskiego:)
I ja też:P
No proszę, widzę, że Świętokrzyskie ma silną grupę reprezentacyjną na WŻ. To już się rozgościłam i czuję się jak u siebie :)
Witam Ciebie Justynko ciepło. Mamy podobne zainteresowania.
cześć Justyna, pozdrawiam :-)
Miło, ze jesteś. Baw sie dobrze!
Witaj Justynko :) miłego gotowania ..........
Witaj!
Witam serdecznie - od wczoraj też jestem tu nowa :)
Witam Cię serdecznie.
Miło mi, że mam towarzystwo również"nowej" koleżanki. Od razu raźniej =)
Witam cię serdecznie.!
Dzień dobry Dąbrówko, czekoladko i Justysio :)
Również chcę się przywitać, jestem tu od wczoraj :)