Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Prezenty pod choinke- co kupic??

• Autor: agulka8204 Data: 2011-11-09 13:25:22

Do Świąt jeszcze troszke czasu, a ja juz mysle o prezentach.... Zawsze wole wczesnij kupic i miec z głowy i zamiast biegac po sklepach siedze w kuchni i pitrasze;)

Razem z mezem sobie prezenty robimy osobno ,ale mamy troszke w rodzinie do obdarowania a z pusta reka...no nie wypada. Mamy razem 7 osób i chcielibysmy kazdemu cos skromnego i najlepiej to samo, zeby nikt sie nie poczuł pokrzywdzony. Sa to dziadki i rodzice i 1 szwagier:) Moze macie cos spradzonego, pomysły... My co roku mamy ten problem - co?komu?

Bede wdzieczna za wszystkie podpowiedzi.   

Pozdrawiam                  

• Autor: smakosia Data: 2011-11-09 13:29:41

Hm...to samo mówisz? No to może taki zestaw składający się z wykwintnej gorzkiej czekolady i małego słoiczka miodu, co? Wszystko dla "zdrowotności"

• Autor: Iloria Data: 2011-11-09 13:54:05

Ten pomysł z identycznymi prezentami bardzo mi sie spodobał. Można by było np.:

- upiec pierniczki, polukrowac je i zapakowac w ozdobną folię i przewiązac czerwoną tasienką z kokardką.

- zrobić jakąś smaczną nalewkę, porozlewać w małe buteleczki i zapakować j.w i takim prezentem obdarować dorosłych

- zrobić "kule sniegowe" lub inne kulki (z przepisów na WŻ) i fantazyjnie zapakować

- wykwintna czekolada i słoiczek miodu to też jest fajny pomysł.

Myślę, że takie skromne podarunki zrobione własnoręcznie są wspaniałym pomysłem. Nie jest to drogie a bardzo miłe i szczere. Szczególnie jesli rodzina jest spora i nie wiadomo co komu kupić.

• Autor: śliczna-higieniczna Data: 2011-11-09 14:00:05

Ten pomysł z identycznymi prezentami bardzo mi sie spodobał. Można by było
    np.: - upiec pierniczki, polukrowac je i zapakowac w ozdobną folię i
    przewiązac czerwoną tasienką z kokardką. - zrobić jakąś smaczną
    nalewkę, porozlewać w małe buteleczki i zapakować j.w i takim prezentem
    obdarować dorosłych - zrobić "kule sniegowe" lub inne kulki (z
    przepisów na WŻ) i fantazyjnie zapakować - wykwintna czekolada i
    słoiczek miodu to też jest fajny pomysł. Myślę, że takie skromne
    podarunki zrobione własnoręcznie są wspaniałym pomysłem. Nie jest to
    drogie a bardzo miłe i szczere. Szczególnie jesli rodzina jest spora i
    nie wiadomo co komu kupić.

ooooo bardzo mi się podoba!!

• Autor: śliczna-higieniczna Data: 2011-11-09 13:59:02

oho! podoba mi się!

• Autor: śliczna-higieniczna Data: 2011-11-09 13:57:52

Podepnę się pod Twój wątek bo temat jest też dla mnie interesujący,ja szukam prezentów niebanalnych co nie znaczy drogich.

Ostatnio kupiłam figurki na choinkę wykonane przez dzieci niesłyszące,mieli stoisko w silesii , tego typu prezentów też w tym roku szukam,może znacie miejsca w internecie gdzie można kupić,albo w którymś markecie na śląsku?

szukam też prezentu dla 2 letniego szkraba,ale też nic banalnego,co jest dostępne w każdym smyku

pozdrawiam

• Autor: agulka8204 Data: 2011-11-09 14:04:28

Wiedziałam, ze na Was mozna liczyc i zawsze dostane tu duzo podpowiedzi. Dziekuje WAM !!!!!!!!!!!!!

Super sa Te pomysły:)) 

Przejdź do pełnej wersji serwisu