Witaj, wg. mnie najlepsza prostota czyli : sałata masłowa i pomidor(koniecznie duży plaster) (dla fajniejszego efektu może być sałata karbowana). Ja do swojej kanapki dodaje jeszcze tylko majonez i ew. ser żółty :)
No i mięsko oczywiście, a Ty w jaki sposób przyrządzasz miesko?
Ja najczęściej panieruje mięsko w panierce z sezamem lub z orzeszkami ziemnymi :) i przyprawiam koniecznie przyprawa do kurczaka :) a Ty w jaki sposób przyrządzasz mięsko?? :)
Ja robie standardowo, ale również dodaje przyprawy do kurczaka :)
Mam też przyprawę którą zrobiła dodam ja do przepisów.
Ja panieruje kurczaka w jajku wymieszanym z przyprawą do kurczaka, i panieruje w bułce tartej- tyle że bułka tarta musi być z własnych bułek grubo zmielonych, potłuczonych wtedy jest super chrupiąca panierka, czasem też dodawałam sera żółtego, lub płatków kukurydzianych pokruszonych, jednak sama grubo "tłuczona" bułka tarta jest najlepsza :)
Aha i najfajniej jak ten kotlecik usmażony we frytownicy :D / ja mam taką możliwość.
Moja rodzina lubi nie przekombinowane potrawy, choć nażyczony ubustwia i dodawałby najlepiej do wszystkiego ziółka prowansalskie (ja jedynie do sosu do pizzy).
Jaka salatka będzie najlepsza do chickenburgera Waszym zdaniem??:)
Witaj, wg. mnie najlepsza prostota czyli : sałata masłowa i pomidor(koniecznie duży plaster) (dla fajniejszego efektu może być sałata karbowana). Ja do swojej kanapki dodaje jeszcze tylko majonez i ew. ser żółty :)
No i mięsko oczywiście, a Ty w jaki sposób przyrządzasz miesko?
Ja najczęściej panieruje mięsko w panierce z sezamem lub z orzeszkami ziemnymi :) i przyprawiam koniecznie przyprawa do kurczaka :) a Ty w jaki sposób przyrządzasz mięsko?? :)
Ja robie standardowo, ale również dodaje przyprawy do kurczaka :)
Mam też przyprawę którą zrobiła dodam ja do przepisów.
Ja panieruje kurczaka w jajku wymieszanym z przyprawą do kurczaka, i panieruje w bułce tartej- tyle że bułka tarta musi być z własnych bułek grubo zmielonych, potłuczonych wtedy jest super chrupiąca panierka, czasem też dodawałam sera żółtego, lub płatków kukurydzianych pokruszonych, jednak sama grubo "tłuczona" bułka tarta jest najlepsza :)
Aha i najfajniej jak ten kotlecik usmażony we frytownicy :D / ja mam taką możliwość.
Moja rodzina lubi nie przekombinowane potrawy, choć nażyczony ubustwia i dodawałby najlepiej do wszystkiego ziółka prowansalskie (ja jedynie do sosu do pizzy).