Witajcie Kochani w to niedzielne leniwe popołudnie :--)
Mam mały problem i proszę Was o pomoc. Poszukuję namiarów na filmy/bajki gdzie głównymi bohaterami są AUTA :) coś typu Zygzaka i Złomka .... bo mam w domu fanatyka tych bajek ale znam ,,AUTKA " już na pamięć i zaczyna mnie to irytować - potrzebuję odmiany :-) Proszę napiszcie jakie znacie bajki gdzie bohaterami są właśnie pojazdy. Nie ,,Bob budowniczy" ale typowe AUTA.
Z góry dziękuję i czekam na Wasze propozycje:-) Pozdrawiam Stillnox
Brum, Traktor Tom, Strażak Sam, Bob Budowniczy, Tomek i Przyjaciele, Czerwony Traktorek no i Zygzak - to bajki, które uwielbia oglądać mój 3- letni wnusio:) A zciągamy mu z internetu z i zgrywamy na płyty.
aleście mi posypały pomysłami :-) dziękuję , Rajdka też zaraz poszukam :-) Bob i Strażak Sam nas nie interesują :-( TYLKO BOHATEROWIE AUTKA ( to tak ogólnie do wszystkich którzy poddali pomysły :-) ale też dziękuję )
:-) wogóle to witaj w naszej społeczności ŻaRłokóW :-) dziękuję bardzo za propozycje....małe auta obowiązkowo będą u nas :-)
Co do II części AUT ...to moja starsza córka powiedziała żeby wyłączyć bo ona nic nie rozumie co oni mówią :-( więc to raczej filmik od 13-14 lat niż dla dzieci..... a szkoda.
Witajcie Kochani w to niedzielne leniwe popołudnie :--)
Mam mały problem i proszę Was o pomoc.
Poszukuję namiarów na filmy/bajki gdzie głównymi bohaterami są AUTA :)
coś typu Zygzaka i Złomka .... bo mam w domu fanatyka tych bajek ale znam ,,AUTKA " już na pamięć i zaczyna mnie to irytować - potrzebuję odmiany :-)
Proszę napiszcie jakie znacie bajki gdzie bohaterami są właśnie pojazdy.
Nie ,,Bob budowniczy" ale typowe AUTA.
Z góry dziękuję i czekam na Wasze propozycje:-)
Pozdrawiam Stillnox
Moja córcia lubi oglądać brum brum nie jest to bajka animowana ale bardzo fajna :)
o....dzięki :-) zaraz looknę do wujka google i sprawdzę o co jeżdzi :-)
Moje dziecko uwielbia bajki odcinkowe Autobusy i Traktor Tom..no i bajkę Rajdek..
Jeszcze jest czerwony traktorek
no super...Autobusy juz mi się podobają :-)
a jeszcz jest finley wóz strażacki - córcia podpowiedziała :)
i strażackie opowieści...
"strażak sam", "bob budowniczy", "Nurkuj, Olly nurkuj"
Brum, Traktor Tom, Strażak Sam, Bob Budowniczy, Tomek i Przyjaciele, Czerwony Traktorek no i Zygzak - to bajki, które uwielbia oglądać mój 3- letni wnusio:) A zciągamy mu z internetu z i zgrywamy na płyty.
jeszcze jest Rajdek - mała wyścigówka:)
aleście mi posypały pomysłami :-) dziękuję , Rajdka też zaraz poszukam :-)
Bob i Strażak Sam nas nie interesują :-( TYLKO BOHATEROWIE AUTKA ( to tak ogólnie do wszystkich którzy poddali pomysły :-) ale też dziękuję )
Ok. 10.00 i 17.30 na mini mini "leci" bajka "Chuck i przyjaciele".
Tak Tak Chuck fajna bajka nasza miluśińska bardzo lubi, Zygzaka również :)
Ja znalazłam np. na chomikuj.pl coś co się nazywa małe auta, jest kilka częsci.
Np. http://chomikuj.pl/kubinek/dla+dzieci/bajki/Dinopoci*c4*85g ten użytkownik udostępnia duuuuuużo bajek.
A co do AUTA2 , to muszę powiedzieć że spodziewaliśmy się czegoś lepszego.
:-) wogóle to witaj w naszej społeczności ŻaRłokóW :-)
dziękuję bardzo za propozycje....małe auta obowiązkowo będą u nas :-)
Co do II części AUT ...to moja starsza córka powiedziała żeby wyłączyć bo ona nic nie rozumie co oni mówią :-( więc to raczej filmik od 13-14 lat niż dla dzieci..... a szkoda.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich :-)
stacyjkowo i tomek i przyjaciele ale to o pociągach