Hurtowni się szuka najbliżej swojego miejsca zamieszkania. Nie wiemy skąd jesteś, więc podawanie namiarów z całej Polski mija się z celem. Żadna hurtownia nie będzie woziła towaru z jednego końca Polski na drugi. A tylko nieliczne towar wysyłają.
Słuchaj a nie myślałaś np. o Allegro, ja kiedyś szukałam barwników spozywczych to znalazłam sklep który miał mniej więcej taki asortyment cukierniczo-piekarski.
Słuchaj a nie myślałaś np. o Allegro, ja kiedyś szukałam barwników spozywczych to znalazłam sklep który miał mniej więcej taki asortyment cukierniczo-piekarski. Może od tej strony?
Allegro, tak myślałam, ale nie znalazłam, chodzi mi o kakao 22%.dziekuje i pozdrawiam.
Poszukuje sprawdzonej hurtowni zaopatrzenia cukierniczo-piekarskiego, wiadomośc może byc na priv.
Hurtowni się szuka najbliżej swojego miejsca zamieszkania. Nie wiemy skąd jesteś, więc podawanie namiarów z całej Polski mija się z celem. Żadna hurtownia nie będzie woziła towaru z jednego końca Polski na drugi. A tylko nieliczne towar wysyłają.
martynka masz troche racji, jestem z lubelskiego.Pozdrawiam.
Niestety daleko ode mnie, przykro mi, nie pomogę.
Słuchaj a nie myślałaś np. o Allegro, ja kiedyś szukałam barwników spozywczych to znalazłam sklep który miał mniej więcej taki asortyment cukierniczo-piekarski.
Może od tej strony?
Słuchaj a nie myślałaś np. o Allegro, ja kiedyś szukałam
Allegro, tak myślałam, ale nie znalazłam, chodzi mi o kakao 22%.dziekuje i pozdrawiam.barwników spozywczych to znalazłam sklep który miał mniej
więcej taki asortyment cukierniczo-piekarski. Może od tej strony?
Hmm, no to przykro mi nie mam pomyslu :(
A może jakaś cukiernia? Po prostu?
Podejdź i zapytaj skąd oni biorą jeśli są mili to powiedzą albo może jeśli mają to odsprzedadzą :)
W Polsce kakao pełnotłuste jest nieosiągalne, niestety :(. Może odezwie się ktoś spoza Polski np z Niemiec, bo tam kakao 22% można znaleść.
http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/kakao-22--dezaan-1-lub-5-kg-lodz_4493769.html
No proszę a jednak komuś się udało znaleźć :)
A do czego się używa takiego kakao?
Prawde mówiąc pierwszy raz o tym słyszę.