Zawsze podziwiam wasze małe zdjęcia te obok loginów i na kontach użytkowników (nie wiem jak się poprawnie nazywają) Ja też chciałam zabłysnąć i wstawić sobie takie zdjęcie z galerii. No i wstawilam.... główka misia koala nie dość , że się całkiem nie rozwinęła to jeszcze nie mogę jej zmienić na nic innegoI co ja teraz mam zrobić? Chcę usunąć i nic! Ale się popisałam, ech......Poradźcie mi jak to się usuwa i wstawia nowe foteczki, plissssss!
Zawsze podziwiam wasze małe zdjęcia te obok loginów i na kontach użytkowników (nie wiem jak się poprawnie nazywają) Ja też chciałam zabłysnąć i wstawić sobie takie zdjęcie z galerii. No i wstawilam.... główka misia koala nie dość , że się całkiem nie rozwinęła to jeszcze nie mogę jej zmienić na nic innegoI co ja teraz mam zrobić? Chcę usunąć i nic! Ale się popisałam, ech......Poradźcie mi jak to się usuwa i wstawia nowe foteczki, plissssss!
Musisz poczekać cierpliwie, a misiu jest grzeczny.
W profilu tej głowy misia nie ma. Mam nadzieję, że za niedługo na forum też jej nie bedzie.
A ja mam takiego misia koala za avatara i bardzo mi się podoba :) to takie ładne i miłe zwierzątka :)
No właśnie takiego samego miałam.... ooooo i już go nie ma........spróbuję się pobawić z innymi obrazkami, dziękuję Wam
No i mam już kwiatuszka, ale czemu nie rozwjia się do końca ten obrazek?
Moim zdaniem za duże masz zdjęcie. Spróbuj je zmniejszyć i dodać jeszcze raz.
Błyszczysz jak diamencik . Śliczna hortensja ....bardzo lubie w każdej postaci ...!
Trenuj , trenuj zmiant awatara .. trening czyni mistrza .. ))
Pozdrawiam cieplutko ...
Dziękuję:)