I w naszej kawiarence głośno było o tragicznej smierci Hanki Mostowiak,postanowiłam więc wkleić tego linka, byśmy mogli zastanowić się nat ironią człowieczego losu i potędze... kartonu....
Ja oglądam polskie seriale wieczorem jak zasnąć nie mogę. Są tak nudne i przewidywalne w sam raz żeby uspać.Czy nie można by zatrudnić nowych scenarzystów?
Niestety to nie brazylijski serial. Do tej pory pamiętam śmierć właścicielki Isaury. Tak długo umierała nie mogąc powiedzieć , gdzie jest akt nadający niewolnicy wolność, że do tej pory nie oglądam żadnego południowo amerykańskiego serialu.
A pamiętacie Złotopolskich. Pewnej niedzieli nie nadano kolejnego odcinka i koniec . A lubiłam ten serial oglądać jako komedię. Szczególnie Kleczkowska i asystentka posła Biernackiego nadawały temu serialowi niepowtarzalny urok. Gdzie jesteście dziewczyny?
Chodzi o to, że trąbili o tym w internecie przez bardzo długi czas. Powoływali się na wiarygodne źródła i wszystko okazało się nieprawdą. Jak nie mieli pojęcia to po co pisali.
I w naszej kawiarence głośno było o tragicznej smierci Hanki Mostowiak,postanowiłam więc wkleić tego linka, byśmy mogli zastanowić się nat ironią człowieczego losu i potędze... kartonu....
A przy okazji troszkę się pośmiać:)
http://www.youtube.com/watch?v=He7X4pRc4lUTaaaa, już od kilku tygodni co niektórzy widzowie żyją w prawdziwej żałobie....
Kiepsko wymyślili to zakończenie ;-) ale dla mnie to tylko serial ;-)
Ja oglądam polskie seriale wieczorem jak zasnąć nie mogę. Są tak nudne i przewidywalne w sam raz żeby uspać.Czy nie można by zatrudnić nowych scenarzystów?
Popieram całkowicie . Z polskich seriali to oglądam Władcy móch .
Anusiak jego kuple i zasuszona nauczycielka .
ja mam dokładnie tak samo zasypiam po 15 minutach :)
A teraz już nie mówi się "kopnąć w kalendarz" tylko "wjechać w kartony" :))
ale wieńce my miały na pogrzeb:P biało-czerwone nawet....
Też jestem rozczarowana. Tak rekramowali tą śmierć. Pisali, że bedzie długa i że Hanka będzie strasznie cierpieć., a tu pstryk i koniec na pudłach.
As...nie mogę uwierzyć.Jestes rozczarowana,bo nie cierpiała?
Ten "pstryk" to z litości-nad Hanką i zbyt wrażliwymi widzami.
Mogli zrobić teksańską masakre piłą zaraz te smęty by się rozkręciły
Niestety to nie brazylijski serial. Do tej pory pamiętam śmierć właścicielki Isaury. Tak długo umierała nie mogąc powiedzieć , gdzie jest akt nadający niewolnicy wolność, że do tej pory nie oglądam żadnego południowo amerykańskiego serialu.
A pamiętacie Złotopolskich. Pewnej niedzieli nie nadano kolejnego odcinka i koniec . A lubiłam ten serial oglądać jako komedię. Szczególnie Kleczkowska i asystentka posła Biernackiego nadawały temu serialowi niepowtarzalny urok. Gdzie jesteście dziewczyny?
Zlotopolskich ogladalam dosc dlugo-serial byl dosc sympatyczny.
Tak poza tym nie uwazam,aby w ogladaniu seriali bylo naprawde cos zlego (juz nie wnikam w szczegoly).Tylko trzeba pamietac,ze to fikcja.
P.S. Nawet nie wiedzialam,ze nie ma juz ''Zlotopolskich''
Chodzi o to, że trąbili o tym w internecie przez bardzo długi czas. Powoływali się na wiarygodne źródła i wszystko okazało się nieprawdą. Jak nie mieli pojęcia to po co pisali.
Może miało być inaczej,a z jakiegoś powodu Hanka szybciej zeszła "ze sceny".
Obyśmy my zdrowi byli...
Hanka nie zyje....czyli teraz przyjdzie czas na pomniki ....
Proponuję pomnik z kartonu