Witajcie :-) pochwalę się (jak obiecałam) Wam wszystkim moim tortem na urodziny córki, dzięki 2 wspaniałym KOBIETOM (jak w temacie) udało mi się stworzyć tort, którym było zachwycone moje dziecko :-) Nie jest to dzieło sztuki ale uśmiech dziecka i szczęście w oczach było cenniejsze. Dziękuję DZIEWCZYNY za rady i pomoc ogólną :-) pozdrawiam.
o jacie....mam wątek z podziękowaniem specjalnie dla mnie....Stilinox-nie trzeba było...aż się zarumieniłam...jeśli tylko mogę jakoś pomóc,to zawsze pomogę...
A torcik wyszedł Ci bardzo ładny:)pamiętam swój pierwszy...z popękaną masą i zaciapany cały:)
Twój jest super-kolejne będą pewnie coraz ładniejsze:)
I cieszę się,że Córcia przeszczęśliwa-w końcu o to chodziło:)
Witajcie :-)
pochwalę się (jak obiecałam) Wam wszystkim moim tortem na urodziny córki, dzięki 2 wspaniałym KOBIETOM (jak w temacie) udało mi się stworzyć tort, którym było zachwycone moje dziecko :-)
Nie jest to dzieło sztuki ale uśmiech dziecka i szczęście w oczach było cenniejsze.
Dziękuję DZIEWCZYNY za rady i pomoc ogólną :-)
pozdrawiam.
Alez to jest dzielo!!! Sliczny. Gratuluje:)
Piękny.
Każdy tort w który włożyliśmy swoje serce będzie dziełem!
o jacie....mam wątek z podziękowaniem specjalnie dla mnie....Stilinox-nie trzeba było...aż się zarumieniłam...jeśli tylko mogę jakoś pomóc,to zawsze pomogę...
A torcik wyszedł Ci bardzo ładny:)pamiętam swój pierwszy...z popękaną masą i zaciapany cały:)
Twój jest super-kolejne będą pewnie coraz ładniejsze:)
I cieszę się,że Córcia przeszczęśliwa-w końcu o to chodziło:)
dziękuję bardzo :)
ależ HOPE WY naprawdę mi pomogłyście i jeszcze raz Wielkie Dzięki :)
Bardzo mi miło
Polecam się na przyszłość