Witam. bardzo proszę was w imieniu mojego męża o klikanie w zdjęcie. Jest to zdjęcie które może się ukazać w kalendarzu 2012 z Gdyni.Codziennie można kliknąć w jedno zdjęcie 5 razy.
Dziękujemy i prosimy o jeszcze codziennie można 5 razy klikać mamy czas do końca listopada. dla męża już jest duże szczęście że ma szanse by jego zdjęcie trafiło do kalendarza
jeszcze raz bardzo dziękuję i oczywiście proszę o więcej głosików. mojemu mężowi nic nie mówiłam że wstawiłam zdjęcie na forum i wczoraj wieczorem cieszył się jak małe dziecko gdy zobaczył ile ma głosów on uwielbia robić zdjęcia to jego wielka pasja no i cieszy go gdy te zdjęcia się komuś podobają.
Sprawdziłam przed chwilą. Rozłączam się z internetem (wyłączam komputer) i mogę ponownie zagłosować. Ale żeby zdjęcie wygrało uczciwie, to już tak nie zrobię.
jesteście kochani głosy rosną jak nie wiem co a ja jestem szczęśliwa a mój mąż to wyjdzie chyba z siebie z radości wszystkich pozdrawiamy i życzymy miłego dnia:)
Witam. bardzo proszę was w imieniu mojego męża o klikanie w zdjęcie. Jest to zdjęcie które może się ukazać w kalendarzu 2012 z Gdyni.Codziennie można kliknąć w jedno zdjęcie 5 razy.
Z góry dziękujemy za każde kliknięcie!!!!!
http://gdansk.naszemiasto.pl/serwisy/kalendarze_2012/gdynia/810436,galeria-zdjec-gdynia-66gdynskie-zagle,galeria,1198943,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=b30d5e1fd361ac9669d0c63c2424a095
Zagłosowałam :)
Witam! Zagłosowałam, a że zdjęcie naprawdę piękne, to bez problemu.Zresztą też jestem z Gdyni. Pozdrawiam.
zrobione 5 razy
Ja również zagłosowałam 5 razy
Piękne zdjęcie. Głosy oddane.
Ładne zdjęcie - oddałam glos. Widzę, że są duże szanse na wygrana. Pozdrawiam
Dziękujemy i prosimy o jeszcze codziennie można 5 razy klikać mamy czas do końca listopada. dla męża już jest duże szczęście że ma szanse by jego zdjęcie trafiło do kalendarza
zrobione x 5:)
No, limit dzienny wykorzystałam ! Zdjęcie piękne ! Gdynia ma swoje uroki !
Piękne zdjęcie. Zagłosowałam.
Jestem co prawda urodzona Sopocianka, ale ostatnia osiem lat( przed wyjazdem do Niemiec) mieszkalam w Gdyni.Glosy oddane.
gotowe:)
Oddane tez mieszkan niedaleko gdyni
klikniete a jutro znowu klikam
Prosisz i masz i będziesz mieć do końca listopada.Życzę wygranej. Zdjęcia są naprawdę piękne.
Pozdrawiam!
My z synusiem też klikamy
proszę :)
Zrobione:)
Zagłosowane 782 głosy.
Zagłosowane x5
głosy oddane.POWODZENIA
kliknełam i dziś :)
śliczne zdjęcie
816 głosów:)
816 głosów:)
zagłosowałam wczoraj i dzś limit wyczerpany trzeba znów jutro.841
Witam 831.Miłego dnia Wszystkim
jeszcze raz bardzo dziękuję i oczywiście proszę o więcej głosików. mojemu mężowi nic nie mówiłam że wstawiłam zdjęcie na forum i wczoraj wieczorem cieszył się jak małe dziecko gdy zobaczył ile ma głosów on uwielbia robić zdjęcia to jego wielka pasja no i cieszy go gdy te zdjęcia się komuś podobają.
pozdrawiam wszystkich:)
875
co sie stalo z foto nr 34?
Co się miało stać? Jest i ma 4 głosy.
Głos oddany pięć razy :-)
Głosów: 890
Wczoraj i dziś głosy oddane.
Poszło x 5 Zdjęcie cudne!!!
kliknięte x5 :)
zagłosowałam i muszę stwierdzić że zdjęcie warte głosu
Kolejnej 5 głosów ode mnie
5xTAK zaglosowalam
zrobione
wyklikane:) wczoraj 5 i dzisiaj też:)
1024 głosów.
1029
1034
wielkie dzięki jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam:)
Głosów: 1062 :-))
1067
Oddawajcie głosy kochane WŻ -towiczki. Trzeba doprowadzić do zwycięstwa.
Zdjęcie jest tego warte.
ja się chyba za dziękuję ale jest warto tyle głosów już jesteście kochane:)
i oczywiście dalej proszę i zachęcam do oddawania głosów konkurs trwa do końca listopada:)
1107 jutro znowu
Zagłosowane, poraz kolejny pięć razy
Kolejne 5 głosów
Już 1170 powodzenia!
1175
1190
1208
Głosów: 1238
Ale... zagłosowałam dziś chwilę po północy (5x) i przed chwilą również. Czy to oznacza, że mam zmienne ip?
Być może. Spróbuj później jeszcze raz to się przekonasz.
Sprawdziłam przed chwilą. Rozłączam się z internetem (wyłączam komputer) i mogę ponownie zagłosować. Ale żeby zdjęcie wygrało uczciwie, to już tak nie zrobię.
1252 Coś to pomału idzie.
Zadanie na dziś wykonane 1262
Oczywiście zagłosowałam :)
klikam codziennie powodzenia
Klikam codziennie, z pracy i z domu:)
1298 :)
1327
jesteście kochani głosy rosną jak nie wiem co a ja jestem szczęśliwa a mój mąż to wyjdzie chyba z siebie z radości wszystkich pozdrawiamy i życzymy miłego dnia:)
Zrobione
ode mnie dzisiaj znowu 5 głosów:)
Zagłosowałam :)
1364
1384 a jutro znowu bo fotka bardzo fajna
Już zrobione 1409
1415 głosów
1448
1481
1492
Już.1521
Dziś znowu zagłosowałam
1577
głosuję codzienie
Zagłosowane1595
pozdrawiamy dziękujemy miłego dnia życzymy:)
Dzienny limit wyczerpany :) Jutro znowu kliknę. Zdjęcie bardzo nastrojowe :)
Dzienny limit wyczerpany :) Jutro znowu kliknę.
1682
1693
kolejne..
mówisz i masz
1736
zagłosowałam i dzisiaj :)
Zagłosowałam 5x :)
Jest.1900
1910
1920
1936
2007
Zagłosowane2012
2022
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za klikanie mamy solidne drugie miejsce to duży sukces dla mojego męża. Pozdrawiamy serdecznie:)