Forum

Pomysł czy Problem?

rozstrzygnięcie konkursu

• Autor: inka21 Data: 2011-11-21 17:58:52

wczoraj -20 listopada miały byc ogłoszone wyniki konkursu- nie było:( , dziś wogóle nie można  nawet odszukać tego watku, pytam więc : co sie dzieje?

• Autor: ewka63 Data: 2011-11-21 18:04:38

Na reklamie konkursu jest info, że wyniki będą 15 grudnia. Oczywiście jesli chodzi o konkurs Swiąteczne gotownie z marką Konwood.

• Autor: inka21 Data: 2011-11-21 18:17:56

nie , to chodzi o wczesniejszy

Dopisano 11-11-21 18:51:24:

widzę link "rozstrzygnięcie konkursu " ,ale ten link sie nie otwiera, poczekam cierpliwie na info, może Administrator jeszcze coś dodaje :)

• Autor: lexi27 Data: 2011-11-21 19:21:00

Wyniki pojawiły się około południa oto one:

http://wielkiezarcie.com/contest.php?contest=124244&content=winners

• Autor: inka21 Data: 2011-11-21 19:37:05

bardzo dziękuję za pomoc, a zwycięzcom serdecznie gratuluję pomysłu i wygranej :)

• Autor: Wkn Data: 2011-11-21 19:59:23

Ja też gratuluję - nie tylko wyrożnionym, lecz wszystkim, którzy brali udział w wużetowej smacznej zabawie.

Gdy się ogląda wszystkie pyszności i czyta o nich, nabiera się wilczego apetytu. Nie ma szansy na dietę!

Trochę zazdroszczę zwycięzcom, bo powędrują do nich naprawdę smaczne produkty Polskiej Róży. Szkoda, że mieliśmy dla Was tylko 3 nagrody, ale już niedługo, bo w połowie grudnia będą gotowe kolejne paczki z produktami. Polska Róża funduje miody, które na pewno przydadzą się podczas styczniowych mrozów, szczególnie że miodowe zapasy znacznie się skurczą po pieczeniu świątecznych pierników.

Tymczasem zapraszam do udziału w herbacianej konkursowej zabawie. Postanowiliśmu ułatwić Wam nieco zadanie i rozszerzamy konkurs Moc Herbaty na dowolną kuchenną poradę. Dzielcie się z nami swoimi kulinarnymi sztuczkami, np. takimi dzięki którym mleko się nie przypali, ryba nie przyczepi do patelni, a kapuśniak będzie odpowiednio kwaśny. Zapraszamy!

• Autor: Chrystiana Data: 2011-11-30 14:42:11

Jestem jedną z nagrodzonych osób i prezent, a właściwie

kosz z konfiturami i sokami jest cudny!

Przy tym smaczny i zdrowy!

Taki zestaw witamin na zime jak znalazł

Gratuluje innym zwycięzcom!

pozdrawiam

• Autor: Wkn Data: 2011-12-03 15:34:44

Zgadzam się - miałam przyjemność próbować kilku produktów Polskiej Róży (można je znaleźć w niektórych sklepach). Jak dotąd moim faworytem jest wyciąg z dzikiej róży, który dolewam do ciepłej czarnej herbaty w połączeniu ze świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny oraz miodem.

• Autor: baska Data: 2012-01-11 22:57:30

Widze ze nie ja pierwsza szukam informacji o wynikach z poprzednich konkursow. Moze jak bedzie wiecej osob zainteresowanych to jest szansa ze moderatorzy forum dodadza guzik z historia konkursow.

Bardzo bym prosila o wyniki konkursu swiatecznego 2011. Niestety bylam na wakacjach a jak wrocilam to strony juz nie bylo.

Pozdrawiam wszystkich WZ-towcow

Baska

• Autor: inka21 Data: 2012-01-19 21:41:05

a gdzie mozna odnaleźć listę zwyciezców herbacianego konkursu?

Przejdź do pełnej wersji serwisu