No to juz po Tobie... Przykro mi, ze to ja muszę Cię o tym poinformować :) Stąd się tak łatwo nie można wyrwać :)) Zazwyczaj wsiaka się na długo. I dużo czasu się traci. Ale też się duzo zyskuje.
Witaj! No to juz po Tobie... Przykro mi, ze to ja muszę Cię o tym poinformować :) Stąd się tak łatwo nie można wyrwać :)) Zazwyczaj wsiaka się na długo. I dużo czasu się traci. Ale też się duzo zyskuje. Miłego żarłokowania!
Trochchę mi skóra ścierpła, ale może jakoś mi się uda przetrwać
Kiedyś podczas Sylwestra wyszłam na taras w czerwonej kurtce. Strzelały szampany i sypało się białe confetti. I tak zostałam Muchomorkiem A kadafi to tylko tak dla zmyłki
Taki sobie muchomorek
Witamy serdecznie!!! A dlaczego Kadafi?
Bo Muchomor;))
Bo Muchomor;))
Masz rację. Taki mały leksykalny żartWitaj
Witaj
Miło być miło witanymWitamy serdecznie!!! A dlaczego Kadafi?
Bo mi się kojarzy z muchomoremWitamy serdecznie!!! A dlaczego Kadafi? Bo mi się kojarzy z muchomorem
Mnie też:)
Witaj Muchomorku!
Mam nadzieję, że będzie Ci u nas miło.
Do napisania !
Panda
Dziękuję Jak do tej pory jest fajnie!
Witaj :)
Witaj :)
WitajWitaj
Witaj
WitajWitaj!
Piękne powitanie Dziękuję
Witaj!
No to juz po Tobie... Przykro mi, ze to ja muszę Cię o tym poinformować :) Stąd się tak łatwo nie można wyrwać :)) Zazwyczaj wsiaka się na długo. I dużo czasu się traci. Ale też się duzo zyskuje.
Miłego żarłokowania!
Witaj! No to juz po Tobie... Przykro mi, ze to ja muszę Cię o tym
Trochchę mi skóra ścierpła, ale może jakoś mi się uda przetrwaćpoinformować :) Stąd się tak łatwo nie można wyrwać :)) Zazwyczaj wsiaka
się na długo. I dużo czasu się traci. Ale też się duzo zyskuje. Miłego
żarłokowania!
Witam :)
Masz fajnego misia na awatarku. Witaj
Witam cię serdecznie.!
Witam cię serdecznie.!
Kłaniam się niskoto jakis zaczarowany chyba muchomor, w dodatku kadafi
siema :)
Kiedyś podczas Sylwestra wyszłam na taras w czerwonej kurtce. Strzelały szampany i sypało się białe confetti. I tak zostałam Muchomorkiem A kadafi to tylko tak dla zmyłki
w dodatku Kadafi
Witaj muchomorku, swietny nick jak na portal kulinarny.
Witaj muchomorku, swietny nick jak na portal kulinarny.
Cieszę się, że ładnie wypadam w Twoich oczach