Dla mnie kilka zdań nawet, to jeszcze nie artykuł. Ja jak pisze to z rozmachem, lub wcale. Do pisania kolejnych artykułów zbieram się powoli, kompletując źródła i zbierając cenne informacje. A to jeden jak narazie mój artykuł http://wielkiezarcie.com/article67698.html , niekrórzy powiedzą pewnie, że jest za długi, co może zrazić do czytania, ale chciałam tymi poradami podzielić się z Wami :)
Wkn artykuł już zgłosiłam do konkursu rano :) Ja moja droga podziwiam z kolei twoje piękne, niezwykle apetyczne zdjęcia i lekki, przyjemny i żartobliwy styl pisania, którym nas tu raczysz :)
Jak artykuł jest bardzo długi to nawet nie zaczynam czytać. Artykuł powinien być napisany w zwięzłej formie. Nie za długi. Łatwym językiem ale by były zawarte w nim istotne informacje.
Zauważyłam ,że artykuły na WZ są coraz krótsze. Ja bym zaliczyła je do jednozdaniowych porad raczej.
Bo jest jeden mechanizm do wyświetlania krótkich porad i artykułów - to dlatego tak wygląda.
To prawda, szczerze mowiac to troche glupio nazywac jedno zdanie artykulem. Szkoda, ze ktos nie pozbieral tych porad do kupy, wtedy bylby artykul
Jeśli piszecie o tych dodanych wczoraj, to udostępnienie zostało cofnięte, wysłałam prośbę do autorki, aby zebrała je w całość jako porady.
Dla mnie kilka zdań nawet, to jeszcze nie artykuł. Ja jak pisze to z rozmachem, lub wcale. Do pisania kolejnych artykułów zbieram się powoli, kompletując źródła i zbierając cenne informacje. A to jeden jak narazie mój artykuł http://wielkiezarcie.com/article67698.html , niekrórzy powiedzą pewnie, że jest za długi, co może zrazić do czytania, ale chciałam tymi poradami podzielić się z Wami :)
Świetny artykuł:)
Szkoda tylko że nadal nie ma opcji "dodaj do ulubionych" ;/
On jest super, zgłoś go do konkursu. Przy Tobie zaczynam się rumienić, że moje są krótkie hihi :)
Wkn artykuł już zgłosiłam do konkursu rano :) Ja moja droga podziwiam z kolei twoje piękne, niezwykle apetyczne zdjęcia i lekki, przyjemny i żartobliwy styl pisania, którym nas tu raczysz :)
Bardzo ciekawy i praktyczny artykuł.
Bardzo dziękuję, pisałam go z wielką radością, tym bardziej, że zbierałam się do uporządkowania tych wiadomości dość długo :)
Jak artykuł jest bardzo długi to nawet nie zaczynam czytać. Artykuł powinien być napisany w zwięzłej formie. Nie za długi. Łatwym językiem ale by były zawarte w nim istotne informacje.
Artykuł powinien być ciekawy przede wszystkim.