mam takie pytanie, moze to nie jest odpowiednie miejsce... ale chcialam usunąc komentarz który kiedyś wystawiałam, jak to zrobic...??? z góry dziękuje za pomoc...
Komentarz może usunąć tylko moderator i administrator. Ty nie możesz tego zrobić.
O jaki komentarz Ci chodzi? Na PW wyślij mi link do przepisu z tym konentarzem. Od razu mówię to, że go zobaczę nie oznacza, że go wykasuję. Usuwamy tylko zdublowane komentarze oraz te, które naruszają regulamin.
Mam problem z wstawianiem komentarzy pod przepisami, sprawdziłam na trzech przeglądarkach i na wszystkich pokazuje to samo.
Brak ikon,, jak napiszę komentarz i próbuję wysłać to przyciski wyślij i anuluj nie działają:(
Ja mam google chrome i też nie widzę wszystkich przycisków, ale wtedy robię ctrl+a (zaznacz wszystko) i mi się"ukazują" :) spróbuj.
Dzięki serdeczne za rady , ale właśnie zaczęło działać, to chyba było coś na stronie:)
Ostanio nie dodawałam komentarzy ale kilka razy kiedyś nie miałam opcji wyśli ani anuluj.
mam takie pytanie, moze to nie jest odpowiednie miejsce... ale chcialam usunąc komentarz który kiedyś wystawiałam, jak to zrobic...??? z góry dziękuje za pomoc...
Komentarz może usunąć tylko moderator i administrator. Ty nie możesz tego zrobić.
O jaki komentarz Ci chodzi? Na PW wyślij mi link do przepisu z tym konentarzem. Od razu mówię to, że go zobaczę nie oznacza, że go wykasuję. Usuwamy tylko zdublowane komentarze oraz te, które naruszają regulamin.
w takim razie nie będe robic kłopotu... nie jest to ani komentarz zdublowany ani nie narusza regulaminu.... ale dziękuje za odpowiedz...