Mam ugotowanej kaszy jęczmiennej sporą miskę,pomyślałam,czy pierogi by smakowały z taką kaszą? Wiem,że dodają kaszę gryczaną i np. twaróg do farszu. Moje pytanie,co w takim razie dodać do kaszy jeczmiennej,aby wyszedł smaczny farsz do pierogów-ziemniaki,mielone mięso? Co pasuje i mniej więcej w jakiej proporcji.Proszę o sugestie,może ktoś z Was robił,może jadł-czy dobre są?
Mam ugotowanej kaszy jęczmiennej sporą miskę,pomyślałam,czy pierogi by smakowały z taką kaszą? Wiem,że dodają kaszę gryczaną i np. twaróg do farszu. Moje pytanie,co w takim razie dodać do kaszy jeczmiennej,aby wyszedł smaczny farsz do pierogów-ziemniaki,mielone mięso? Co pasuje i mniej więcej w jakiej proporcji.Proszę o sugestie,może ktoś z Was robił,może jadł-czy dobre są?
Na WŻ jest przepis : Pierogi z kaszy Kasi.