Wiadomość rozpowszechniam i widzę ogromne zainteresowanie :) głosiłam w sklepie i wszystkie panie obecne i przysłuchujące się mojej rozowie ze znajomą poprosiły o adres fundacji! Moje włosy wkrótce też tam trafią, a w najbliższych dniach moja córka Tamara postanowiła ściąć swoje włosy (ma niemal do pasa) bo ma nadzieję, że "jakaś pani dostanie miły prezent na święta i będzie szczęśliwsza" no i jak tu cholery małej nie kochać?
Pani Ania z salonu do którego chodzimy już planuje współpracę z fundacją :) Tamara już włoski ma krótkie, później pokażę wam jak super teraz wygląda i jaka jest szczęśliwa, że zrobiła coś dobrego. Namawia wszystkie koleżanki w przedszkolu :)
Witaj vikuniu! Mój stylista, R.Daroll i jego salon Lord w Jeleniej Górze, już zaagitowany. Wici rozesłane także w kilku salonach w Nowym Sączu!! Sama zbliżałam sie do tego problemu, tak więc rozumiem potrzebę!! Pozdrawiam!
Kochane Żarłoczki jeśli ktoraś z Was lub ktoś z waszych znajomych ma dlugie włosy i zamierza je skrócić to może podarować te ścięte włoski
Vikuniu, razem z Tobą cieszę się z tej peruki:) Napewno będzie Ci ślicznie:)
Co do włosów, to moje są krótkie i byle jakie, ale będę pamiętać gdyby ktoś znajomy planował skrócenie :)
Pozdrawiam cieplutko:*
Vikuś, podam dalej tę wiadomość.
Moje włosy niestety są krótkie, chylę czoła organizatorkom takich akcji. BRAWO !!!!
Cieszę się razem z Tobą z peruki naturalnej.... bedzie piękna :-)
usciski dla Ciebie :-)
Wiadomość rozpowszechniam i widzę ogromne zainteresowanie :) głosiłam w sklepie i wszystkie panie obecne i przysłuchujące się mojej rozowie ze znajomą poprosiły o adres fundacji! Moje włosy wkrótce też tam trafią, a w najbliższych dniach moja córka Tamara postanowiła ściąć swoje włosy (ma niemal do pasa) bo ma nadzieję, że "jakaś pani dostanie miły prezent na święta i będzie szczęśliwsza" no i jak tu cholery małej nie kochać?
Kurcze ...jesteś niesamowita...też bym zapuścił i oddał...ale u mnie włos goni włos...:( Oczywiście rozpropaguję dalej...
Bahusie zapuszczaj. Jak mówi przysłowie ,,wlos do wlosa i bedzie ...... peruka" :)
Darai, nie na darmo mówią... "niedaleko pada jabłko od jabłoni...":)
Pani Ania z salonu do którego chodzimy już planuje współpracę z fundacją :) Tamara już włoski ma krótkie, później pokażę wam jak super teraz wygląda i jaka jest szczęśliwa, że zrobiła coś dobrego. Namawia wszystkie koleżanki w przedszkolu :)
Gratuluję córki, a właściwie córeczek :)
Darai łzy mi popłynęły jak to przeczytałam. Masz wspaniałą wrażliwą córkę. Na pewni jej wloski przyniosą komuś uśmiech. Dziękuję :)
Witaj vikuniu! Mój stylista, R.Daroll i jego salon Lord w Jeleniej Górze, już zaagitowany. Wici rozesłane także w kilku salonach w Nowym Sączu!! Sama zbliżałam sie do tego problemu, tak więc rozumiem potrzebę!! Pozdrawiam!
Hej, Marzenko, wiadomość poleciała do Jasła, do zakładu fryzjerskiego, i do mojej fryzjerki także, wierzę że pójdzie dalej i będzie odzew.
Mam nadzieję że będziesz zadowolona z nowej fryzurki:) Pozdrawiam:)
Podpinam się pod Makusię ale dziękuję Wam wszystkim za pomoc. Jesteście kochane .