Tutaj jest przepis na domek i choinki , a foremki gwiazdki chyba każdy w domu ma , a nawet może jeszcze zakupić .Wszystko klejone lukrem i ozdabiane cukierkami lub orzechami .
Jejku!!! Ja też muszę powiedzię "WIELKIE WOW!!!":):):)
Śliczności-cudowności, aż się oko cieszy:)
Ja chciałam w tym roku zrobić dla babci taką choinkę z szyszek i miałam nawet szyszki nazbierane... ale mąż przy porządkach stwierdził, że śmieci i wszystko poszło z dymem:(:(:( Chyba zrobię orzechową:):)
A na te pierniczkowe też mam ochotę, choć na chatkę, się raczej nie porwę...
Może kogoś zainspirują moje prace- pomysly na prezenty .Wszystko łatwe do zrobienia , a opisy można poszukać na WŻ.
Na początek karczochy .
Choinki z szyszek i orzechów .
Choinki i chatka z piernika .
Piękne, równe, cudne, wielkie łał! Cieszą oko.
Tutaj jest przepis na domek i choinki , a foremki gwiazdki chyba każdy w domu ma , a nawet może jeszcze zakupić .Wszystko klejone lukrem i ozdabiane cukierkami lub orzechami .
Miłej pracy .
Jejku!!! Ja też muszę powiedzię "WIELKIE WOW!!!":):):)
Śliczności-cudowności, aż się oko cieszy:)
Ja chciałam w tym roku zrobić dla babci taką choinkę z szyszek i miałam nawet szyszki nazbierane... ale mąż przy porządkach stwierdził, że śmieci i wszystko poszło z dymem:(:(:( Chyba zrobię orzechową:):)
A na te pierniczkowe też mam ochotę, choć na chatkę, się raczej nie porwę...
Gratuluję talentu:)
Zapomniałam o bombeczkach:) Cudowności, ale ta złoto-brązowo-kremowa -wymiata:)
Piękne :)
Jejku... Piękne. Chyba jesteś chirurgiem z zawodu, taką masz precyzję. W chatkach można się zakochać
bardzo lubię takie własnoręczne prezenty, a Twoje bombki są śliczne, możesz napisać gdzie kupujesz te wieszaczki do nich
mam pytanie gdzie kupujesz te wieszaczki do bombek
Przesliczne, taki prezent to sama bym chciała dostać;)
Dziękuję wszystkim za bardzo miłe komentarze .
Wieszaczki na te bombki można kupić na allegro , w hurtowniach kwiatowych i z ozdobami.
A brązową bombkę udało mi się sprzedać z czego jestem bardzo zadowolona , że ktoś docenił moją pracę .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie .