Jestem nowa, witam wszyskich bardzo serdecznie. Od kilku lat zaglądam na WŻ, wiele z Waszych przepisów zagościło na stałe w moim menu. Lubię gotować, szczególnie wtedy, kiedy nie muszę:) Postanowiłam do Was dołączyć również dlatego, że bardzo tu sympatycznie:). Mam nadzieję, że uda mi się opanować tajniki zamieszczania przepisów. Mam parę hitów w "tajnym zeszycie", które chętnie udostępnię. Pozdrawiam!
Właśnie się podzieliłam, i jestem orgromnie dumna, że dałam radę. Zamieściłam pierwszy przepis na tort bakaliowy z galaretką i owocami. "Gwóźdź programu" jeśli chodzi o moje świąteczne wypieki. Trwało to ze dwie godziny, ale się udało:) Może ktoś się skusi;) Życzę wszystki dobrej nocy!
Też jestem nowa, przepisy i zwierzaki to moje tematy :) W sumie zaczęło sie od zwierzaków, tak czy siak chciałam sie przywitać z wszystkimi i przepraszam, że wykorzystuję czyjegoś posta do tego celu...
Jestem nowa, witam wszyskich bardzo serdecznie. Od kilku lat zaglądam na WŻ, wiele z Waszych przepisów zagościło na stałe w moim menu. Lubię gotować, szczególnie wtedy, kiedy nie muszę:) Postanowiłam do Was dołączyć również dlatego, że bardzo tu sympatycznie:). Mam nadzieję, że uda mi się opanować tajniki zamieszczania przepisów. Mam parę hitów w "tajnym zeszycie", które chętnie udostępnię. Pozdrawiam!
Witaj :)
Witaj serdecznie:)
Witaj serdecznie, rozgość się i zdradź nam te przepisy z tajnego domowego zeszyciku
Witaj i czuj się jak u sibie w kuchni!
Witam Cię serdecznie
Witaj i gotuj razem z nami :)
Witaj i baw się dobrze.
Witam serdecznie.!
Gustka, nie zapomnij wpaść do kawiarenki.
Pięknie dziękuję za ciepłe przyjęcie. Chętnie wpadnę do kawiarenki, ale jak ją znaleźć???
Witaj wśród "żarłoków", rozgość się i dziel przepisami:)
Kawiarenka jest tutaj (klik)
Właśnie się podzieliłam, i jestem orgromnie dumna, że dałam radę. Zamieściłam pierwszy przepis na tort bakaliowy z galaretką i owocami. "Gwóźdź programu" jeśli chodzi o moje świąteczne wypieki. Trwało to ze dwie godziny, ale się udało:) Może ktoś się skusi;) Życzę wszystki dobrej nocy!
Witaj!
Czekam na Twoje tajne obiecane przepisy, może na święta coś się z nich wybierze .
Witam cię,właśnieprzy porannej kawie.
Ja ciebie też, przy kawce of kors:). Bez kawy nie potrafię wystartować;)
Też jestem nowa, przepisy i zwierzaki to moje tematy :) W sumie zaczęło sie od zwierzaków, tak czy siak chciałam sie przywitać z wszystkimi i przepraszam, że wykorzystuję czyjegoś posta do tego celu...
Witaj Natko i spędzaj miło czas na WŻ.
Witaj
Witaj na przyjemnej i wciagacacej stronce
Dziękuję, dziękuję :) Już mnie wciągnęła
Tak jak i mnie:). Codziennie tu zaglądam:) Dołączam się do powitań! Też uwielbiam zwierzęta, szczególnie psy a najszczególniej labradory.