Przyszedł na świat szóstego grudnia,mój mikołajkowy prezent. I od czterech lat jest naszym ukochanym słoneczkiem,kiedy jest ciężko wystarczy spojrzeć na jego uśmiechniętą buzię i od razu jest lepiej.Wszystkiego najlepszego,syneczku.
Fajny ten Twój Mikołaj,wiedział,co Ci przynieść.Moja starsza córka natomiast sama sobie sprawiła prezent-urodzinowy.Tak,jak mama,jak i wnusia przyszły na świat 29 stycznia.
Wszystkiego najlepszego dla synka .Ja 28 lat temu zrobiłam sobie prezent na Sylwestra ,mój starszy syn urodził się 31grudnia. Fajne takie daty urodzin.
Przyszedł na świat szóstego grudnia,mój mikołajkowy prezent. I od czterech lat jest naszym ukochanym słoneczkiem,kiedy jest ciężko wystarczy spojrzeć na jego uśmiechniętą buzię i od razu jest lepiej.Wszystkiego najlepszego,syneczku.
Cieszy się mama, cieszy też tata,
bo ich synek, dziś ma cztery lata.
Rośnie pociecha, słoneczko kochamy,
to nasza radość, o niego więc dbamy.
Buzia w uśmiechu, gdy ciężko bywa,
to się na pomoc naszego synka wzywa.
Nasz Mikołajku, rośnij nam wspaniale,
niech troski, omijają Cię jak najdalej.
Wszystkiego najlepszego
Moja córcia też ma 4 latka urodziła się w dzień mamy 26 maj :)
Mój wnuk też urodził się 6 grudnia
Wnusiowi życzę udanych urodzin i wiele , wiele najlepszego wszystkiego.
Wszystkiego najlepszego ode mnie dla synusia.
Fajny ten Twój Mikołaj,wiedział,co Ci przynieść.Moja starsza córka natomiast sama sobie sprawiła prezent-urodzinowy.Tak,jak mama,jak i wnusia przyszły na świat 29 stycznia.
Wszystkiego Najlepszego dla Waszegp słoneczka.
Wszystkiego najlepszego dla synka, dużo szczęścia i radości :)
Wszystkiego najlepszego :)Mój syn urodził się 2 grudnia a dziś obchodzi imieninki :)
Wszystkigo naj...dla małgo mikołajątka bardzo mi bliska ta data ,ponieważ Tobie synka ,a mni siostrę sprezentował pan Mikołaj !
Wszystkiego najlepszego dla synka .Ja 28 lat temu zrobiłam sobie prezent na Sylwestra ,mój starszy syn urodził się 31grudnia. Fajne takie daty urodzin.
Wszystkie najlepszego!!!!!
Moja córcia również dzisiaj kończy 4 lata.
I co roku na urodziny przychodzi do niej św. Mikołaj
DZIĘKUJĘ!!!! Bardzo się wzruszyłam czytając Wasze życzenia i wiersz. Z całego serca pozdrawiam i całuję!!
Dużo zdrowia i wszystkiego dobrego dla Twojego synusia.
Wszystkiego najlpeszego dla Was obojga. Jeśli chodzi o magiczne daty to moja kruszynka skończyła roczek w andrzejki
Wszystkiego najlepszego , niech ta buzia będzie zawsze roześmiana.!
Kolorowego dzieciństwa życzę Synkowi i duuużo zdrówka.
Mój synek ma na imię Mikołaj,więc dzisiejszy dzień już od 2,5 roku też ma dla mnie podwójne znaczenie
A wnusio naszego poety też ma dziś urodzinki.