Ja mieszkam południu bliżej granicy ze Słowacją i u nas śnieg wczoraj popadał,a dzis juz topnieje.Emilka nie może sie doczekac śniego i ciągle prosi chmurki o snieg ,wczoraj ją posłuchały!
Za Suwałkami pada od wczoraj. Jednak jest powyżej zera to i topnieje i znów dopaduje. Jest biało to fakt a i dziś wiatr jest okropny co potęguje zimno.Bardzo ale to bardzo jest nie przyjemnie na dworzu.
To tak na granicy, wiosna lepiej brzmi nie znosze zimy , lubię w tym miejscu robić zdjęcia można upolować sarenki - obiektywem , ptaki -odloty, przyloty .
północna warszawa.. rano padał śnieg z deszczem, potem już tylko deszcz.. siąpi i siąpi, a ja miałem dziś sporo kłopotów, przemokłem jak diabli.. jest szaro i chyba do świąt nie zanosi się na śnieg..
Napiszcie w jakich miejscowościach leży śnieg. Ja mieszkam na Podkarpaciu i jeszcze nie mam. Nie tęsknię za nim ale jestem ciekawa gdzie już jest.
Ja mieszkam południu bliżej granicy ze Słowacją i u nas śnieg wczoraj popadał,a dzis juz topnieje.Emilka nie może sie doczekac śniego i ciągle prosi chmurki o snieg ,wczoraj ją posłuchały!
W krakowie tylko deszcz od kilku dni a koło 30 km od krakowa jest biało
Za Suwałkami pada od wczoraj. Jednak jest powyżej zera to i topnieje i znów dopaduje. Jest biało to fakt a i dziś wiatr jest okropny co potęguje zimno.Bardzo ale to bardzo jest nie przyjemnie na dworzu.
U nas jest troche dzis ślisko mieszkam nie daleko Krakowa
Na Srodkowym Pomorzu dwie noce padał snieg z deszczem ,ale rano wszystko topniało.
Ja mieszkam 30 km od Częstochowy ,u nas niestety pada deszcz
.
Megi to z tego roku? Gdzie tak jest?
Hhihihihi.. pewnie nie z tego roku ... :) Marl grudzień 2010 r . Oj namachałam się łopatą ...taki zimowy fintees
Tak myślałam
Bardzo wczesna wiosna 2011 na Pomorzu
Hmm .. Alicjo raczej póżna zima .. :))
To tak na granicy, wiosna lepiej brzmi nie znosze zimy , lubię w tym miejscu robić zdjęcia można upolować sarenki - obiektywem , ptaki -odloty, przyloty .
Ale pięknie! Też bym chciała taki śnieg, nie musi być już , ale chociaż trochę na święta:)
północna warszawa.. rano padał śnieg z deszczem, potem już tylko deszcz.. siąpi i siąpi, a ja miałem dziś sporo kłopotów, przemokłem jak diabli.. jest szaro i chyba do świąt nie zanosi się na śnieg..
Szwecja. Jämtland zasypany nie mogę nadążyć odśnieżać. Pięknie jest
Na Zachodnim Pomorzu pada tylko deszcz i wieje silny wiatr. Jest +4 stopnie. Jak na razie, to nie ma widoków na opady białego puchu.