Mam problem ze zgłoszeniem przepisu do konkursu świątecznego, bo gdy naciskam "zgłoś przepis", to cały czas wyskakuje mi okienko z taką treścią: "Nie masz udostępnionego przepisu o takiej nazwie!". Niestety jest to nieprawdą, gdyż przepis ten znajduje się w mojej książce kucharskiej i jest udostępniony. Proszę żeby mi ktoś wyjaśnił, w czym tkwi ten problem, bo może to ja robię coś nie tak jak powinno być. A czasu do końca konkursu pozostało już niewiele, więc proszę o w miarę szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.
skopiuj tytuł swojego przepisu i wklej w okienko ja jak zgłaszałam to żle wpisałam jedną litere i też nie mogłam zgłosić i upewnij się ze jest udostępniony :)
Dziękuję za podpowiedź, ale próbowałam tak zrobić jak napisałaś i też nic z tego nie wyszło. Każdy przepis, który wstawiałam do książki był zawsze udostępniony. A jak teraz sprawdzić, czy ten przepis jest nadal udostępniony?
Jak zobaczysz swoje listę przepisów to nieudostępnione mają jasny kolor czcionki. My ich oczywiście nie widzimy.Fajnie by było gdybyś podała link do tego przepisu.
Niestety pomimo moich usilnych prób, jednak nie udało się dodać przepisu. Proszę o dodanie przepisu podanym przez siebie sposobem. Link podałam już jw. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam.
Ja również dodałam przepis ,jedyny w mojej księdze, jako do konkursu świątecznego i nie ma go w zgłoszonych do konkursu. Jest udostepiony dla wszystkich a mimo to nie widnieje na liście zgłoszonych do konkursu. Proszę o odpowiedz.
Wszystkie przepisy zgłoszane do konkursu są od razu widoczne na liście - jeśli przepisu mimo prób nie udawało się dodać, a informacja o problemie nie została przesłana na skrzynkę kontaktową Wielkiego Żarcia do momentu upłynięcia terminu nadsyłania zgłoszeń, nic nie możemy zrobić. A taka informacja nie dotarła ani na skrzynkę głowną ani do żadnego z moderatorów i administratorów.
Wszystkie przepisy zgłoszane do konkursu są od razu widoczne na liście - jeśli przepisu mimo prób nie udawało się dodać, a informacja o problemie nie została przesłana na skrzynkę kontaktową Wielkiego Żarcia do momentu upłynięcia terminu nadsyłania zgłoszeń, nic nie możemy zrobić. A taka informacja nie dotarła ani na skrzynkę głowną ani do żadnego z moderatorów i administratorów.
Wszystkie przepisy zgłoszane do konkursu są od razu widoczne na liście -jeśli przepisu mimo prób nie udawało się dodać, a informacja oproblemie nie została przesłana na skrzynkę kontaktową Wielkiego Żarciado momentu upłynięcia terminu nadsyłania zgłoszeń, nic nie możemyzrobić. A taka informacja nie dotarła ani na skrzynkę głowną ani dożadnego z moderatorów i administratorów. http://wielkiezarcie.com/recipe72826.html
Jestem tu mowa na czacie polecili mi bym napisała do uzytkownika makusia ....trudno jesli nic się nie da zrobić w tej kwestii .i kto jest moderatorem jesli mogę wiedzieć ?
Wiadomość wysłana do mnie wczoraj, od razu na nią odpowiedziałam, odczytałaś dzisiaj jak widzę, konkurs trwał do 10.12, więc czy zadała byś pytanie wczoraj czy dzisiaj to i tak za późno;(
Co do drugiej części pytania, Administratorzy: Pampas , Wkn
Mam problem ze zgłoszeniem przepisu do konkursu świątecznego, bo gdy naciskam "zgłoś przepis", to cały czas wyskakuje mi okienko z taką treścią: "Nie masz udostępnionego przepisu o takiej nazwie!". Niestety jest to nieprawdą, gdyż przepis ten znajduje się w mojej książce kucharskiej i jest udostępniony. Proszę żeby mi ktoś wyjaśnił, w czym tkwi ten problem, bo może to ja robię coś nie tak jak powinno być. A czasu do końca konkursu pozostało już niewiele, więc proszę o w miarę szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.
A który to przepis, to mamy się domyśleć
Być może nie poprawnie wpisujesz jego nazwę?
Czy podczas wpisywania pojawia się pod polem do wprowadzania okienko z listą podpowiedzi?
Czy jest na niej ten przepis?
Czy klikasz w niego?
Nazwa przepisu została wpisana w okieno i pokazało się tylko okienko z akceptacją regulaminu, który to zaakceptowałam.
Jednak na nic to się zdało.
Nazwa też została po wielokroć wpisana poprawnie. Pod polem nie pojawia się wogóle okienko z listą podpowiedzi.
skopiuj tytuł swojego przepisu i wklej w okienko ja jak zgłaszałam to żle wpisałam jedną litere i też nie mogłam zgłosić i upewnij się ze jest udostępniony :)
Dziękuję za podpowiedź, ale próbowałam tak zrobić jak napisałaś i też nic z tego nie wyszło. Każdy przepis, który wstawiałam do książki był zawsze udostępniony. A jak teraz sprawdzić, czy ten przepis jest nadal udostępniony?
Jak zobaczysz swoje listę przepisów to nieudostępnione mają jasny kolor czcionki. My ich oczywiście nie widzimy.Fajnie by było gdybyś podała link do tego przepisu.
Proszę link, chyba mi się udało wkleić: http://wielkiezarcie.com/recipe64198.html U mnie wszystkie przepisy mają czarny kolor czcionki.
Przepis widzę czyli udostępniony jest. Jakiej przeglądarki internetowej używasz? Jeśli masz inną przeglądarkę to zobacz czy będzie tak samo.
Windows XP
Jeśli do jutra nie uda Ci się dodać przepisu, podaj mi tutaj na forum link do niego - dodamy go "ręcznie" do konkursu.
Jeśli ktoś będzie miał podobny problem, proszę się zgłaszać, wraz z linkami do przepisów.
Będę dzisiaj próbowała do skutku. Dziękuję bardzo za okazaną mi przychylność. Podaję link: http://wielkiezarcie.com/recipe64198.html
Niestety pomimo moich usilnych prób, jednak nie udało się dodać przepisu. Proszę o dodanie przepisu podanym przez siebie sposobem. Link podałam już jw. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam.
ok :)
Ja również dodałam przepis ,jedyny w mojej księdze, jako do konkursu świątecznego i nie ma go w zgłoszonych do konkursu. Jest udostepiony dla wszystkich a mimo to nie widnieje na liście zgłoszonych do konkursu. Proszę o odpowiedz.
Wszystkie przepisy zgłoszane do konkursu są od razu widoczne na liście -
jeśli przepisu mimo prób nie udawało się dodać, a informacja o
problemie nie została przesłana na skrzynkę kontaktową Wielkiego Żarcia
do momentu upłynięcia terminu nadsyłania zgłoszeń, nic nie możemy
zrobić. A taka informacja nie dotarła ani na skrzynkę głowną ani do
żadnego z moderatorów i administratorów.
http://wielkiezarcie.com/recipe72826.html
Wszystkie przepisy zgłoszane do konkursu są od razu widoczne na liście
Jestem tu mowa na czacie polecili mi bym napisała do uzytkownika makusia ....trudno jesli nic się nie da zrobić w tej kwestii .i kto jest moderatorem jesli mogę wiedzieć ?-jeśli przepisu mimo prób nie udawało się dodać, a informacja
oproblemie nie została przesłana na skrzynkę kontaktową Wielkiego
Żarciado momentu upłynięcia terminu nadsyłania zgłoszeń, nic nie
możemyzrobić. A taka informacja nie dotarła ani na skrzynkę głowną ani
dożadnego z moderatorów i
administratorów. http://wielkiezarcie.com/recipe72826.html
Wiadomość wysłana do mnie wczoraj, od razu na nią odpowiedziałam, odczytałaś dzisiaj jak widzę, konkurs trwał do 10.12, więc czy zadała byś pytanie wczoraj czy dzisiaj to i tak za późno;(
Co do drugiej części pytania, Administratorzy: Pampas , Wkn
Moderatorzy : makusia , toffik
Informacja ta jest umieszczona na samym dole strony Forum:)
http://wielkiezarcie.com/forumGroups.php