Forum

Pomysł czy Problem?

Problem ze zgłoszeniem do konkursu świątecznego!

• Autor: Lea2 Data: 2011-12-09 18:04:41

Mam problem ze zgłoszeniem przepisu do konkursu świątecznego, bo gdy naciskam "zgłoś przepis", to cały czas wyskakuje mi okienko z taką treścią: "Nie masz udostępnionego przepisu o takiej nazwie!". Niestety jest to nieprawdą, gdyż przepis ten znajduje się w mojej książce kucharskiej i jest udostępniony. Proszę żeby mi ktoś wyjaśnił, w czym tkwi ten problem, bo może to ja robię coś nie tak jak powinno być. A czasu do końca konkursu pozostało już niewiele, więc proszę o w miarę szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.

• Autor: Pampas Data: 2011-12-09 18:28:05

A który to przepis, to mamy się domyśleć

Być może nie poprawnie wpisujesz jego nazwę?

Czy podczas wpisywania pojawia się pod polem do wprowadzania okienko z listą podpowiedzi?

Czy jest na niej ten przepis?

Czy klikasz w niego?

• Autor: Lea2 Data: 2011-12-09 19:09:53

Nazwa przepisu została wpisana w okieno i pokazało się tylko okienko z akceptacją regulaminu, który to zaakceptowałam. 

Jednak na nic to się zdało.

Nazwa też została po wielokroć wpisana poprawnie. Pod polem nie pojawia się wogóle okienko z listą podpowiedzi.

• Autor: PATI :) Data: 2011-12-09 18:29:17

skopiuj tytuł swojego przepisu i wklej w okienko ja jak zgłaszałam to żle wpisałam jedną litere i też nie mogłam zgłosić i upewnij się ze jest udostępniony :)

• Autor: Lea2 Data: 2011-12-09 19:38:29

Dziękuję za podpowiedź, ale próbowałam tak zrobić jak napisałaś i też nic z tego nie wyszło. Każdy przepis, który wstawiałam do książki był zawsze udostępniony. A jak teraz sprawdzić, czy ten przepis  jest nadal udostępniony?

• Autor: as Data: 2011-12-09 19:48:03

Jak zobaczysz swoje listę przepisów to nieudostępnione mają jasny kolor czcionki. My ich oczywiście nie widzimy.Fajnie by było gdybyś podała link do tego przepisu.

• Autor: Lea2 Data: 2011-12-09 20:06:36

Proszę link, chyba mi się udało wkleić: http://wielkiezarcie.com/recipe64198.html U mnie wszystkie przepisy mają czarny kolor czcionki.

• Autor: as Data: 2011-12-09 20:09:22

Przepis widzę czyli udostępniony jest. Jakiej przeglądarki internetowej używasz? Jeśli masz inną przeglądarkę to zobacz czy będzie tak samo.

• Autor: Lea2 Data: 2011-12-09 20:17:49

Windows XP

• Autor: Wkn Data: 2011-12-09 20:47:23

Jeśli do jutra nie uda Ci się dodać przepisu, podaj mi tutaj na forum link do niego - dodamy go "ręcznie" do konkursu.

Jeśli ktoś będzie miał podobny problem, proszę się zgłaszać, wraz z linkami do przepisów.

• Autor: Lea2 Data: 2011-12-09 21:13:47

Będę dzisiaj próbowała do skutku. Dziękuję bardzo za okazaną mi przychylność. Podaję link: http://wielkiezarcie.com/recipe64198.html

• Autor: Lea2 Data: 2011-12-09 23:21:17

Niestety pomimo moich usilnych prób, jednak nie udało się dodać przepisu. Proszę o dodanie przepisu podanym przez siebie sposobem. Link podałam już jw. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam.

• Autor: Wkn Data: 2011-12-09 23:41:56

ok :)

• Autor: Izabela Nowak Data: 2011-12-13 09:02:53

Ja również dodałam przepis ,jedyny w mojej księdze, jako do konkursu świątecznego i nie ma go w zgłoszonych do konkursu. Jest udostepiony dla wszystkich a mimo to nie widnieje na liście zgłoszonych do konkursu. Proszę o odpowiedz.

• Autor: Wkn Data: 2011-12-13 10:14:06

Wszystkie przepisy zgłoszane do konkursu są od razu widoczne na liście - jeśli przepisu mimo prób nie udawało się dodać, a informacja o problemie nie została przesłana na skrzynkę kontaktową Wielkiego Żarcia do momentu upłynięcia terminu nadsyłania zgłoszeń, nic nie możemy zrobić. A taka informacja nie dotarła ani na skrzynkę głowną ani do żadnego z moderatorów i administratorów.

• Autor: Izabela Nowak Data: 2011-12-13 14:22:41

Wszystkie przepisy zgłoszane do konkursu są od razu widoczne na liście -
    jeśli przepisu mimo prób nie udawało się dodać, a informacja o
    problemie nie została przesłana na skrzynkę kontaktową Wielkiego Żarcia
    do momentu upłynięcia terminu nadsyłania zgłoszeń, nic nie możemy
    zrobić. A taka informacja nie dotarła ani na skrzynkę głowną ani do
    żadnego z moderatorów i administratorów.

http://wielkiezarcie.com/recipe72826.html 

• Autor: Izabela Nowak Data: 2011-12-13 14:24:39

Wszystkie przepisy zgłoszane do konkursu są od razu widoczne na liście
    -jeśli przepisu mimo prób nie udawało się dodać, a informacja
    oproblemie nie została przesłana na skrzynkę kontaktową Wielkiego
    Żarciado momentu upłynięcia terminu nadsyłania zgłoszeń, nic nie
    możemyzrobić. A taka informacja nie dotarła ani na skrzynkę głowną ani
    dożadnego z moderatorów i
    administratorów. http://wielkiezarcie.com/recipe72826.html 

Jestem tu mowa na czacie polecili mi bym napisała do uzytkownika makusia ....trudno jesli nic się nie da zrobić       w tej kwestii .i kto jest moderatorem jesli mogę wiedzieć ?

• Autor: makusia Data: 2011-12-13 14:40:15

Wiadomość wysłana do mnie wczoraj, od razu na nią odpowiedziałam, odczytałaś dzisiaj jak widzę, konkurs trwał do 10.12, więc czy zadała byś pytanie wczoraj czy dzisiaj to i tak za późno;(

Co do drugiej części pytania, Administratorzy: Pampas , Wkn

Moderatorzy : makusia , toffik

Informacja ta jest umieszczona na samym dole strony Forum:)

http://wielkiezarcie.com/forumGroups.php

Przejdź do pełnej wersji serwisu