Napewno będzie , do miodownika też dodaję sie gryskową . ja np rafaello robię nie z kokosami tylko z kremem budyniowym z chałwą ,chociaż to pewnie już nie rafaello
Witaj, niewiem czy już jadłaś tego GARGAMELA przepis pochodzi z 100nowych ciast s. Anastazji jak dla mnie to on wcale nie jest specjalny i tak naprawdę to orginalna masa nawet do niego nie pasuje ale próbuj i tak jak megi radzi z masą chawłową
Na święta planuję upiec to ciasto http://www.winiary.pl/przepis.aspx/66664/ciasto-gargamel-
Jednak nie lubię takiego rodzaju masy jak w oryginalne. Możecie polecić jakąś swoją sprawdzoną, żeby tu
pasowała? Dziękuję
Myślę ,że krem budyniowy , do budyniowego możesz dodać podczas miksowania pokruszoną chałwę.
Dobry pomysł, a będzie pasować np. grysikowa?
Napewno będzie , do miodownika też dodaję sie gryskową . ja np rafaello robię nie z kokosami tylko z kremem budyniowym z chałwą ,chociaż to pewnie już nie rafaello
Witaj w klubie ja wręcz nie cierpie tego połaczenia śmietany i masła bleee .
Masa grysikowa , kremóweczka ubita , lub dobra masa budyniowa to moje typy ...
Wybór należy do ciebie . :)
Witaj, niewiem czy już jadłaś tego GARGAMELA przepis pochodzi z 100nowych ciast s. Anastazji jak dla mnie to on wcale nie jest specjalny i tak naprawdę to orginalna masa nawet do niego nie pasuje ale próbuj i tak jak megi radzi z masą chawłową
Tak przypadkiem się natknęłam i mi się spodobał. Nie jadłam go jeszcze, ale opiszę wrażenia smakowe