Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Teraz ja się ... pochwalę ...

• Autor: megi65 Data: 2011-12-17 00:05:08

Tak na żywo i na gorąco , wróciłam właśnie z bardzo udanej imprezy firmowej .. Spotkanie w gronie szefostwa + parę wybranych pracownic z terenu . Przypadł mi w udziale przywilej loswania nagród dla naszego całego zespołu ok.230 osób ... z racji że od 4 lat koniec pod  roku zawsze pracuję ,  spędzam czas z potrzebującymi pomocy. To nic ,że nie przypadła mi udziale żadna cenna rzeczowa nagroda , ale atmosfera tych paru godzin , miłe towarzystwo moich drogich współpracownic i ciepłe słowa szczerego uznania szefostwa to najcenniejsze podarunek dla mnie .. Nie chce nic wiecej .. ! Atmosefera była super , ciesze się i to bardzo ,ze inni za parę godz. inni dowiedzą się , że stali sie posiadaczami ; tv palzma , netoobków , aparatów foto , kamery , komórek  i  nawet ciepłych  koców  z lamy .. :) A my dostaliśmy...  bony na określoną kwotę do zrealizowania   w perfumerii Douglas . Dziekuję bardzo .... i obiecuję nadal być sobą ... uśmiechnietą .. Madzią ..:)

• Autor: alicja_bt Data: 2011-12-17 06:53:16

To bardzo miłe być docenionym i ważniejsze niż wszystkie nagrody. Do tego będziesz pieknie pachniec

• Autor: Mama - Różyczki Data: 2011-12-17 09:19:14

Meguś , bardzo się cieszę że Ty się cieszysz i jesteś szczęśliwa:)Podrawiam cieplutko

• Autor: agulinia Data: 2011-12-17 09:21:42

Jak Ty się cieszysz to i ja się cieszę

• Autor: PATI :) Data: 2011-12-17 09:59:14

Gratuluje , masz racje dużo cenniejsze jest bycie szczęśliwym i to że umiesz się cieszyć a to jest bezcenne

Buziaki :)

• Autor: Beata500 Data: 2011-12-17 10:04:03

Gratulacje i buziaki!!

• Autor: Laugasel Data: 2011-12-17 10:15:37

Jesteś bardzo dobrym i szczerym człowiekiem. Z Twoich sukcesów cieszę się razem z Tobą.

• Autor: kejti4h Data: 2011-12-17 10:57:58

Plażmy i inne? Kto by się tam na to porywał :) Jeszcze by tego brakowało by nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności Mikołaj dowiedział się o nadprogramowych prezentach i wykreślił z własnej listy... I kto by swoim cielskiem komin przeczyścił? A tak, masz problem z głowy :) Z drugiej strony zakpy w Douglas'ie to całkiem miła perspektywa, a na pewno pachnąca :)

I najważniejsze... bycie docenionym... to jest to, czego pragnie się najbardziej :)

Pozdrawiam serdecznie na Święta :)

• Autor: bogdzia Data: 2011-12-17 17:34:01

Megi to dla ciebie, za to jaka jesteś  :

Piękno widzieć w codzienności,
    to największy dar człowieka,
    świadczy o naszej wielkości
    każdy drobiazg, który czeka.
    I nie trzeba żyć jak książę,
    żeby dostrzec cuda świata,
    umieć pielęgnować to co ważne,
    a przeżyć można długie lata.

Pozdrawiam cię serdecznie

• Autor: makusia Data: 2011-12-17 17:37:15

Megi... no jak Ciebie nie koffać, Twój optymizm udziela się wszystkim i wszędzie;)))

• Autor: dorotaibasia Data: 2011-12-17 17:39:49

no Kochana....cieszę się razem z Tobą:) ale tak sobie myślę że gdybyś na tej firmowej imprezie sypnęłą choć jedną historią w którą wtajemniczyłaś mnie to zgarnęłabyś nie tylko bony ale i wszystko inne, a do tego zostałabyś "pracownicą stulecia"

• Autor: nadia Data: 2011-12-17 20:33:28

Jaka historia? :)

• Autor: nadia Data: 2011-12-17 21:02:21

Gratulacje! Chetnie bym posiedziala sobie z Toba w tej milej atmosferze, bo to jest chyba najcenniejsze - szczerosc ludzi i ich usmiech pelen sympatii i empatii  :)

• Autor: halina00 Data: 2011-12-17 21:11:25

Serdeczne gratulacje.Co tam nagrody wazne jeste ze jestes dobrym czlowiekiem.Slowa uznania sa wazniejsze od drogocennych nagrod.Tak trzymaj i badz soba.

• Autor: JadziaDrzewiecka Data: 2011-12-17 21:32:40

Brawo!
    Prosze pamientac ze ty napewno zaslugujesz na takie uznanie od wspolpracownikow i szefowstwa. Napewno atmosfera imprezy byla lustrem atmosfery ktora pomagasz stworzyc w pracy.

• Autor: misia123 Data: 2011-12-18 05:25:03

Gratulacje!!!Myślę, że zostałaś bardzo doceniona i ... nie liczą się jakieś tam nagrody,dla mnie wystarczą dobre słowa drugiego człowieka.

Ty zawsze jesteś uśmiechnięta zadowolona i pełna radości życia!!!Madziu bardzo Cię lubię i...zawsze bądź sobą.

• Autor: malina_a Data: 2011-12-18 16:43:23

Megi !! Gratuluję szczerze i z całego serca :) Należało się takiej miłej i przyjaźnie nastawionej do życia osobie :) 

Pozdrawiam serdecznie

malina

• Autor: Mar'La Data: 2011-12-19 10:40:43

Madziu kochana jesteś WIELKA ! Zawsze życzliwa, szczera i uśmiechnięta. Szkoda, że w dzisiejszym świecie tak mało jest takich ludzi jak Ty. Dlatego bardzo się cieszę, że zostałaś doceniona. Tak trzymaj! Pozdrawiam

• Autor: megi65 Data: 2011-12-19 11:38:40

Och Kobietki Moje ... dziekuję Wam za miłe słowa ... Coż wspólnej kawki czy herbatki nie napijemy się ale mam coś dla Was :) . Posłuchajcie , dla odprężenia ale nie w biegu .. na spoko ! Linia muzyczna , nowa aranżacja suuper o tekscie już nie wspomnę .. Dziekuję Wam i .. jakby co to zawsze pukajcie w okienko , jestem dla Was -

http://www.youtube.com/watch?v=jpnAPwRcxZw

• Autor: agulinia Data: 2011-12-19 12:40:40

Tej wersji nie slyszalam. Cieplo na sercu mi sié zrobilo

• Autor: megi65 Data: 2011-12-19 13:05:54

Powiem szczerze ...ta wersja lepsza od oryginału ,a to się barzdo rzadko zdarza w zyciu .

A dla Was przecież wszystko co .... najlepsze .. :)

• Autor: agulinia Data: 2011-12-19 13:35:50

Oryginał też lubię, ale ta M. Bajora chyba bardziej radosna. Pozdrawiam gorąco, u nas właśnie słonko świeci

bardzo mocno.

Przejdź do pełnej wersji serwisu