Kochani, potrzebuję pomysłu na prezent na 25-lecie ślubu dla bliskiej rodziny. Zupełnie nie wiem, co to może być. Coś do domu? Mają już chyba wszystko. Obraz, zdjęcie ? Na ścianach brakuje już miejsca... Wycieczka? Niestety, finansowa bariera nie do przeskoczenia, dysponuję marną kasą, to ma być coś w granicach 100 do 150 złotych max. Co WY na to? Pomożecie?
ja na podobną imprezę dałam do wygrawerowania kieliszki kupiłam butelkę wina i ładnie zapakowałam w drewnianą skrzyneczkę taką na trzy butelki pośrodku wino a po bokach dwa kieliszki z wygrawerowanymi imionami datami i krótką sentencją
Dziękuję wszystkim za porady,. po dokładnym przeszukaniu sklepów podjęłam decyzję o zakupie satynowej pościeli (a co!!) a do tego zastanawiam się nad winem i grawerowanymi kieliszkami. Faktycznie, super pomysł. Dziękuję!!!! Pozdrawiam!
Kochani, potrzebuję pomysłu na prezent na 25-lecie ślubu dla bliskiej rodziny. Zupełnie nie wiem, co to może być. Coś do domu? Mają już chyba wszystko. Obraz, zdjęcie ? Na ścianach brakuje już miejsca... Wycieczka? Niestety, finansowa bariera nie do przeskoczenia, dysponuję marną kasą, to ma być coś w granicach 100 do 150 złotych max. Co WY na to? Pomożecie?
Z góry dziękuję.....
może fofotksiążka? Na stronie drogerii rosm. można taką zamówić, poskanować zdjęcie + butelka winka
To jest bardzo dobry pomysł - oprócz zdjęć można też zeskanować np. jakieś listy, rysunki, albo samemu coś napisać jako komentarz...
Mój szef robi właśnie coś takiego na urodziny córki. Prezent "dopasowany" do obdarowanego i bardzo wzruszający ..
Jak dla mnie to świetny pomysł, sama chciałabym taki dostać.
No fajny pomysł, tylko mają już coś takiego, a dublować nie chcę......
a moze talon na kolacyjke w jakies fajnej knajpce, dostalismy w prezencie slubnym od kolegow meza i bardzo sie ucieszylismy, pozdrawiam..
To też jest bardzo dobry pomysł, takie talony można kupić np. w Grouponie (www.groupon.pl)
ja na podobną imprezę dałam do wygrawerowania kieliszki kupiłam butelkę wina i ładnie zapakowałam w drewnianą skrzyneczkę taką na trzy butelki pośrodku wino a po bokach dwa kieliszki z wygrawerowanymi imionami datami i krótką sentencją
A może tu coś znajdziesz? http://www.ministerstwogadzetow.com/cofajacy-sie-zegar.html
Oczywiście niekoniecznie ten zegar, można sporo fajnych rzeczy znaleźć i to bardzo zabawnych, w różnych cenach.
Dziękuję wszystkim za porady,. po dokładnym przeszukaniu sklepów podjęłam decyzję o zakupie satynowej pościeli (a co!!) a do tego zastanawiam się nad winem i grawerowanymi kieliszkami. Faktycznie, super pomysł. Dziękuję!!!! Pozdrawiam!