Zapewne są zjadliwe, acz dalekie w smaku od zrazów wołowych. Myślę, że to kwestia zupełnie innej struktury mięsa. Mimo, że je przyprawisz jak mięso wołowe, to smak i tak będzie zupełnie inny- co nie znaczy, że zły. Spróbuj i sama ocenisz, czy tak Ci smakuje. Pozdrawiam.
Jestem tego samego zdania co Ty, robiłam kiedyś takie zrazy i były bardzo smaczne, smakowo nie przypominały zrazów wołowych, ale to przecież całkiem inny smak mięsa.:)
Czy da się zrobić zrazy z karkówki a nie z wołowiny?? Takie z cebulą,ogórkiem i boczkiem,czy będą "zjadliwe"?
ja tylko takie robie :) i zapewniam że są zjadliwe
wychodzą jak najbardziej:)
Zapewne są zjadliwe, acz dalekie w smaku od zrazów wołowych. Myślę, że to kwestia zupełnie innej struktury mięsa. Mimo, że je przyprawisz jak mięso wołowe, to smak i tak będzie zupełnie inny- co nie znaczy, że zły. Spróbuj i sama ocenisz, czy tak Ci smakuje. Pozdrawiam.
Jestem tego samego zdania co Ty, robiłam kiedyś takie zrazy i były bardzo smaczne, smakowo nie przypominały zrazów wołowych, ale to przecież całkiem inny smak mięsa.:)
Są inne, ale bardzo dobre, robiłam też z szynki i z piersi z kurczaka . Z kurczaka w parowarze.
ja zazwyczaj robie ze schabu, tez są bardzo smaczne,wołowina jest bardzo droga a mąz uwielbia rolady dlatego robie ze schabu...pozdrawiam
ja z karkówki robię takie - są pyszne
http://wielkiezarcie.com/recipe67316.html