Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Uwaga na szkolone niedzwiedzie

• Autor: Laugasel Data: 2011-12-25 21:46:03

http://www.youtube.com/watch?v=2GqGGmNKY3Q

• Autor: kokarda Data: 2011-12-25 22:10:24

musiałby nacisnąć gaz żeby odjechać, jakiś fake

• Autor: alicja_bt Data: 2011-12-26 06:35:29

Przed niedzwiedziem na drzewo ha, ha , ale ze strachu róznie bywa. Dobrze że ten misiek miał inne zainteresowania

• Autor: jolka60 Data: 2011-12-26 16:27:13

No dobrze,ale co w zwiazku z tym?Teledysk taki sobie,wiadomo,ze 'rezyserowany'.Nie miej za zle,ale mnie nie rozbawil.Natomiast pozostale,''przypiete'' do niego nagrania to dla mnie czesto groza,ale to juz nie Twoja wina.

• Autor: Laugasel Data: 2011-12-26 18:01:13

To zabawne jak bawią się dorośli faceci. Nawet w z takich sytuacji ktoś potrafi się zrbic coś śmiesznego. Bo spotkanie z dzikim zwierzęciem czasami może być bardzo niebezpieczne.

Na Islandię czasami przypływają niedzwiedzie polarne na krach i wtedy są odstrzeliwane. Smutne, ale prawdziwe. A reszta filmików to inna bajka. To temat rzeka.

A swoją drogą ja coraz częściej wolę oglądać programy rosyjskojęzyczne niż polskie. Mniej reklam , ciekawsze programy. A nasza telewizja mam wrażenie nie jakoś staneła w martwym  punkcie ,a ilość czasu przeznaczonego na reklamy jest mocno przesadzona. Programy są nudne i wszystko na to samą modę nic nowego tylko powielanie starego.   Taka papka ogłupiająca. No może przesadzam, bo lubię program " Wiem co jem"

• Autor: jolka60 Data: 2011-12-27 13:19:09

Zgadzam sie z Toba,ze czesto nie ma co ogladac,mimo iz stacji telewizyjnych jest mnostwo.Dobrze,ze sa programy przyrodnicze,bo te wole niz wiekszosc filmow.No,moze jeszcze polskie filmy,ale nie te z ostatnich lat.Moze faktycznie zaczne zagladac na te rosyjskojezyczne?Tylko musialabym to robic wowczas,gdy sama ogladam telewizje,gdyz maz z j.rosyjskim nie za bardzo.Od razu sama sprawdze,ile jeszcze rozumiem.Kiedys radzilam sobie niezle.

Przejdź do pełnej wersji serwisu