Planujemy Sylwestra spędzić w domu razem z dziećmi. Przygotujemy przekąski sylwestrowe, ubierzemy się zabawnie, zrobimy "wieczorowe" fryzury i będziemy grać w gry, rozmawiać, bawić się, tańczyć do ... ostatniego padniętego. W zeszłym roku ostatnia padła Michaśka- ok 2 w nocy. :)
Ja jak narazie to żadnych,pewnie będe siedziała z mężem przed telewizorem i popijała jakieś winko a o północy szampana,chyba że cos wypadnie w ostatniej chwili.
Wyjeżdżamy ze znajomymi nad morze na pięć dni ....będzie przedłużony Sylwester !...Cieszę się ,bo jestem z południowej Polski i do morza mamy ładny kawałek .
adycyjnie siedzę w domu i uspokajam psa, który się boi jak strzelają. Pewnie o północy z lampką szampana albo z piwem wyląduję w przedpokoju i będę psinę głaskać i zapewniać, że zaraz będzie cicho
A ja jestem w sanatorium na swieta puscili do domu.Na Sylwestra nie chca! No coz zobaczymy, przyjedzie moj najdrozszy to moze troche rozgladniemy sie w okolicy.Szkoda tylko ze ciagle leje i sniegu brak, a jestem w gorach Harzu.
ja podobnie jak w zeszłym roku domówka u przyjaciół i z tego co wiem to w prawie takim samym składzie więc będzie milusio - planowo miał być jak w zeszłym roku kulig jako wstęp do imprezy niestety pogoda z nas zadrwiła i śniegu na tej mojej północy ani widu ani słychu
my w tym roku pierwszy raz święta i sylwester w trójkę obchodzimy :) A ponieważ Agniesia ma ledwo trochę ponad dwa miesiące to i nie ma co planować wielkiego sylwestra. Spędzimy go u moich rodziców.
Jakie kochani macie plany na Sylwester? U mnie dziś podejmiemy decyzję ;)
Żadnych planów. Będzie to normalny dzień.
Też nie mamy żadnych planów. Ot, będzie to taki sam jak każdy zwyczajny dzień bez fajerwerków.
U nas to będzie dzień odpoczynku, w domu w gronie rodzinnym i bardzo się z tego cieszę:)
My jutro wyjeżdżamy na sylwestra do Krynicy na narty :) Mam tylko nadzieje że to nie będą narty wodne...
No,oczywiście,lepiej żeby był śnieg.
Ja spędzam Sylwestra w pracy...
My tak samo w domku :):):)
Położymy dzieci spać... a potem będziemy czuwać, zeby ich strzały petard i sztucznych ogni nie wystraszyły :P
A moze lampeczkę winka da sie chociaż wysączyć... o i sałatkę zrobie, zeby nie było :)
A jaką sałatkę?
Właśnie jestem po przeglądzie lodówki i chyba zrobię ze swoich przepisów - z fetą, kurczakiem i brokułem. Jeszcze nam sie nie znudziła ;)
Ja też zrobię sałatkę, z kurczakiem i ananasem:)
Planujemy Sylwestra spędzić w domu razem z dziećmi. Przygotujemy przekąski sylwestrowe, ubierzemy się zabawnie, zrobimy "wieczorowe" fryzury i będziemy grać w gry, rozmawiać, bawić się, tańczyć do ... ostatniego padniętego. W zeszłym roku ostatnia padła Michaśka- ok 2 w nocy. :)
Super pomysł. Może i ja coś podobnego wymyślę.
Ja jak narazie to żadnych,pewnie będe siedziała z mężem przed telewizorem i popijała jakieś winko a o północy szampana,chyba że cos wypadnie w ostatniej chwili.
Wyjeżdżamy ze znajomymi nad morze na pięć dni ....będzie przedłużony Sylwester !...Cieszę się ,bo jestem z południowej Polski i do morza mamy ładny kawałek .
Trójmiasto - tradycyjnie :)
Ja tym razem Międzyzdroje
A ja w tym roku wyjątkowo spokojnie, w domku. Miałam 4 wesela i jakoś nie potrzebuje hucznej imprezy, zaś kiecka, fryzjer, eahh , nie chce mi się
My w domu przy lampce wina :)
My w domku robimy imprezke:)
Nie da się wyjśc ze względu na małego brzdąca, bo starszy to bez problemów do babci by pojechał.
Sześcioro dorosłych, dzieciaki ida spac.
Dogrywamy się z menu, mężus odpowiada za muzykę:)
A my synusia do mamy , a sami na imprezkę ;D
My już chyba z tego wyrośliśmy i póki co cieszy nas pokazywanie dzieciom, o co z tym Sylwestrem chodzi.
My do clubu na imprezke dzieciaki zostaja z bratem. Juz nie moge sie doczekac
Rok temu był huczny sylwester na sali więc w tym roku dla odmiany z przyjaciółmi w domciu szykujemy imprezkę :)
My tez w domu z dziewczynkami,coś drobnego do jedzenia tv jakies winko i cisza!
Tr
adycyjnie siedzę w domu i uspokajam psa, który się boi jak strzelają. Pewnie o północy z lampką szampana albo z piwem wyląduję w przedpokoju i będę psinę głaskać i zapewniać, że zaraz będzie cicho
Witaj,w aptece mozna kupic tabletki uspokajajace dla pieskow,na sylwestra idealne.
A ja jestem w sanatorium na swieta puscili do domu.Na Sylwestra nie chca! No coz zobaczymy, przyjedzie moj najdrozszy to moze troche rozgladniemy sie w okolicy.Szkoda tylko ze ciagle leje i sniegu brak, a jestem w gorach Harzu.
ja podobnie jak w zeszłym roku domówka u przyjaciół i z tego co wiem to w prawie takim samym składzie więc będzie milusio - planowo miał być jak w zeszłym roku kulig jako wstęp do imprezy niestety pogoda z nas zadrwiła i śniegu na tej mojej północy ani widu ani słychu
my w tym roku pierwszy raz święta i sylwester w trójkę obchodzimy :) A ponieważ Agniesia ma ledwo trochę ponad dwa miesiące to i nie ma co planować wielkiego sylwestra. Spędzimy go u moich rodziców.
W domu z dziećmi , będzie też przyjęcie urodzinowe syna:) A na dodatek rano mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy.Trzymajcie kciuki:)