Mam pytanko jaki sklep/ksiegarnia internetowy,-a ma dosc spory wybor ksiazek kucharskich, a takze zwiazanych z historia kuchni polskiej. Z gory dziekuje za pomoc
Proponuję Ci antykwariaty internetowe.Wybór mają ogromny,a nzajdziesz tam pewnie iejedną perełkę książkową.Co do sklepu z nowymi wydaniami,napiszęna PV,bo nie wiem,czy mogę reklamować.
Jolu, czy wiesz, gdzie mogłabym zakupić książkę Dorotus z bloga Moje wypieki. Pytałam w wątku "Prezenty...", ale nieotrzymałam żadnej odpowiedzi. Próbowałam też wejść na stronę tego bloga, ale niestety również mi się to nieudało. Jeśli możesz mi pomóc, to proszę Cię daj mi znać. Czekam. Pozdrawiam :)
Angela, dziękuję Ci, ale niestety nic z tego niewychodzi, gdyż program nie może otworzyć miejsca internetowego na tym blogu. Nie wiem, co mam dalej z tym zrobić. Napewno jest jakaś internetowa księgarnia, gdzie można by nabyć tę książkę i dlatego chciałabym się dowiedzieć na jakiej stronie się znajduje. Pozdrawiam :)
Sprobuje poszperac,ale nie wiem,z jakim skutkiem.W ''mojej''ksiegarni juz nie ma tej ksiazki.Sprobuj sama,pod pseudonimem lub nazwiskiem autorki-Dorota Swiatkowska.W nazwisku powinny byc dwie kreseczki--nad S i pod a,ale na tej klawiaturze ich nie wpisze.
Dorota Świątkowska „Moje wypieki” Agencja Wydawnicza Egros Format: 170 x 240 mm Ilość stron: 184 Oprawa: twarda Cena detaliczna: 64,90 zł Cena dla klientów naszego wydawnictwa: 55,00 zł Dla zamówień z blogu mojewypieki.blox.pl cena specjalna = 50,00 zł (szczegóły niżej)
W celu zamówienia książki, prosimy o przysłanie maila na adres: biuro@twojeksiazki.pl W wiadomości prosimy o podanie następujących danych: - imię i nazwisko - adres wysyłki (ulica, nr domu/mieszkania, kod pocztowy, miasto) - kraj wysyłki - mail kontaktowy - ilość zamawianych egzemplarzy
Koszty wysyłki w Polsce: - dla 1 egz. = 9,00 zł (list polecony priorytetowy) - dla 2-3 egz. = 12,10 zł (list polecony priorytetowy) - dla 4 egz. = 14,50 zł (paczka pocztowa priorytetowa)
Wysyłkę zagraniczną realizujemy poprzez Pocztę Polską, a jej koszt wyliczany jest na podstawie cennika PP (http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm).
Sposób płatności dla zamówień z blogu: przedpłata na konto.
Warunki zakupu w cenie specjalnej W temacie maila należy wpisać hasło: „mojewypieki.blox.pl” Patronat nad książką objął portal ugotuj.to.
Ponadto książka dostępna jest: - na stronie księgarni (www.twojeksiazki.pl) - na stronie wydawnictwa (www.egros.pol.pl) - w księgarniach w całej Polsce
Hej, ja dosyc czesto korzystam z ksiegarni w emipku. Kupuje przez strone internetowa. Maja opcje wysylki zagranice i do Irlandii o ile dobrze pamietam kosztuje ok 60 zl. Oplaca sie zatem kupic wiecej niz jedna sztuke. Ostatnio zamowione przeze mnie przyszly w przeciagu 5 dni od momentu zaplacenia karta. Wydaje mi sie ze to dosyc szybko.
Ja kupuję używane na alegro albo po prostu hurtem drukuję wybrane z blogów i wkładam w folijki i do segregatora. Teraz dużo blogów ma specjalną ikonke do druku, przez co jest wygodniej, niż kopiuj-wklej.
Mam pytanko jaki sklep/ksiegarnia internetowy,-a ma dosc spory wybor ksiazek kucharskich, a takze zwiazanych z historia kuchni polskiej. Z gory dziekuje za pomoc
Proponuję Ci antykwariaty internetowe.Wybór mają ogromny,a nzajdziesz tam pewnie iejedną perełkę książkową.Co do sklepu z nowymi wydaniami,napiszęna PV,bo nie wiem,czy mogę reklamować.
Jolu, czy wiesz, gdzie mogłabym zakupić książkę Dorotus z bloga Moje wypieki. Pytałam w wątku "Prezenty...", ale nieotrzymałam żadnej odpowiedzi. Próbowałam też wejść na stronę tego bloga, ale niestety również mi się to nieudało. Jeśli możesz mi pomóc, to proszę Cię daj mi znać. Czekam. Pozdrawiam :)
Moze się uda: http://mojewypieki.blox.pl/html
Angela, dziękuję Ci, ale niestety nic z tego niewychodzi, gdyż program nie może otworzyć miejsca internetowego na tym blogu. Nie wiem, co mam dalej z tym zrobić. Napewno jest jakaś internetowa księgarnia, gdzie można by nabyć tę książkę i dlatego chciałabym się dowiedzieć na jakiej stronie się znajduje. Pozdrawiam :)
Sprobuje poszperac,ale nie wiem,z jakim skutkiem.W ''mojej''ksiegarni juz nie ma tej ksiazki.Sprobuj sama,pod pseudonimem lub nazwiskiem autorki-Dorota Swiatkowska.W nazwisku powinny byc dwie kreseczki--nad S i pod a,ale na tej klawiaturze ich nie wpisze.
Nawet nie wiedzialam,ze tak szybko znajde,dlatego nie chcialam Ci nic obiecywac.
http://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=3927
W innych miejscach nie szukalam,skoro maja jeszcze kilka sztuk .
Dziękuję Ci Jolu za informację. Pozdrawiam. :)
kazda dobra ksiegarnia powinna sprowadzic Ci ksiazke w ciagu kilku dni.
Poszukam w księgarniach. Napewno gdzieś znajdę.
Dorota Świątkowska „Moje wypieki”
Agencja Wydawnicza Egros
Format: 170 x 240 mm
Ilość stron: 184
Oprawa: twarda
Cena detaliczna: 64,90 zł
Cena dla klientów naszego wydawnictwa: 55,00 zł
Dla zamówień z blogu mojewypieki.blox.pl cena specjalna = 50,00 zł (szczegóły niżej)
W celu zamówienia książki, prosimy o przysłanie maila na adres: biuro@twojeksiazki.pl
W wiadomości prosimy o podanie następujących danych:
- imię i nazwisko
- adres wysyłki (ulica, nr domu/mieszkania, kod pocztowy, miasto)
- kraj wysyłki
- mail kontaktowy
- ilość zamawianych egzemplarzy
Koszty wysyłki w Polsce:
- dla 1 egz. = 9,00 zł (list polecony priorytetowy)
- dla 2-3 egz. = 12,10 zł (list polecony priorytetowy)
- dla 4 egz. = 14,50 zł (paczka pocztowa priorytetowa)
Wysyłkę zagraniczną realizujemy poprzez Pocztę Polską, a jej koszt wyliczany jest na podstawie cennika PP (http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm).
Sposób płatności dla zamówień z blogu: przedpłata na konto.
Warunki zakupu w cenie specjalnej
W temacie maila należy wpisać hasło: „mojewypieki.blox.pl”
Patronat nad książką objął portal ugotuj.to.
Ponadto książka dostępna jest:
- na stronie księgarni (www.twojeksiazki.pl)
- na stronie wydawnictwa (www.egros.pol.pl)
- w księgarniach w całej Polsce
Bardzo dziękuję za podanie mi tak szczegółowych informacji. Pozdrawiam :)
Trochę drogo http://allegro.pl/listing.php/search?string=Moje+wypieki+Dorota+%C5%9Awi%C4%85tkowska&category=7&description=1&sg=0&order=p&change_view=1
Dziękuję as za link, ale faktycznie trochę za drogo.
chociaż taniej nie kupisz. Na jej oficjalnej stronie jest po 50zł +9 zł przesyłka.
Wszędzie są podobne ceny. Chyba taniej się nigdzie nie dostanie. Zastanowię się, czy ją wogóle kupię.
Dziekuje za odpowiedz
Zobacz egros pl
Hej, ja dosyc czesto korzystam z ksiegarni w emipku. Kupuje przez strone internetowa. Maja opcje wysylki zagranice i do Irlandii o ile dobrze pamietam kosztuje ok 60 zl. Oplaca sie zatem kupic wiecej niz jedna sztuke. Ostatnio zamowione przeze mnie przyszly w przeciagu 5 dni od momentu zaplacenia karta. Wydaje mi sie ze to dosyc szybko.
Ja kupuję używane na alegro albo po prostu hurtem drukuję wybrane z blogów i wkładam w folijki i do segregatora. Teraz dużo blogów ma specjalną ikonke do druku, przez co jest wygodniej, niż kopiuj-wklej.
Kupuje w zwykłej ksiegarni... chociaż przez internet tez mi się zdarza :---)