Aniu, to są Twoje prace? Rewelacyjne -zarówno stroiki, jak i kosze.. :)
Już kiedyś oglądałam na innym forum różne plecionki z papierowej wikliny i planowałam się tym zająć w jakiejś tam przyszłości, ale narazie wydaje mi się to strasznie pracochłonne...:( Mogłabyś sięwypowiedzieć w tym temacie, a może i kursik zrobić? :):):)
Nie jest to takie straszne jak sie wydaje Poprostu przeklada sie tylko rurki splatajac.Jest to latwiejsze gdy dno koszyka jest z tektury.Mozna to nawet robic ogladajac telewizje.Jest wiele stron gdzie bardzo szczegolowo opisane jest krok po krokujak to robic.Ja weszlam na strone "szuwarkowo" gdzie bardzo prosto jest wszystko opisane.
Ale śliczne wianki świąteczne:) A te dzwoneczki są rewelacyjne:)
Aniu, to są Twoje prace? Rewelacyjne -zarówno stroiki, jak i kosze.. :)
Już kiedyś oglądałam na innym forum różne plecionki z papierowej wikliny i planowałam się tym zająć w jakiejś tam przyszłości, ale narazie wydaje mi się to strasznie pracochłonne...:( Mogłabyś sięwypowiedzieć w tym temacie, a może i kursik zrobić? :):):)
podepnę się pod wątek i pokaże swoje kółka ze styropianu wycinane, i gotowe z wikliny kupione w kwiaciarni, tylko ubrane przeze mnie
ZE STYROPIANU
GOTOWE WYKLINOWE
jeszcze mam w oknach, ale nie mam zdjęcia
Bardzo ladne.
A tu znalazlam kurs krok po kroku, gdyby ktoras chciala sprobowac http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111,31866057,31900169,0,2.html?v=2
Zazdroszczę wam tego czasu na to wszystko. Piękne te stroiki. Dopiero teraz się dowiaduje, że taka wiklina papierowa istnieje.
Nie jest to takie straszne jak sie wydaje Poprostu przeklada sie tylko rurki splatajac.Jest to latwiejsze gdy dno koszyka jest z tektury.Mozna to nawet robic ogladajac telewizje.Jest wiele stron gdzie bardzo szczegolowo opisane jest krok po krokujak to robic.Ja weszlam na strone "szuwarkowo" gdzie bardzo prosto jest wszystko opisane.
Śliczne, bardzo ładne:)