Witam.Mam na imię Anka 53 i chciałam wszystkich powitać.Od dłuższego czasu śledzę Wielkie Żarcie i wypróbowałam już kilka przepisów.W tym szczególnym dniu przynoszę skromny poczęstunek.Moje ciasteczka :)
Dziekuje za powitanie. Co do uli sa z przepisu olusi 1 , tylko nadzienie zmodyfikowalam i daje mase z orzeszkow [basi 19 ]dodajac 2-3 lyzki nutelli+ "procenty".
Witam.Mam na imię Anka 53 i chciałam wszystkich powitać.Od dłuższego czasu śledzę Wielkie Żarcie i wypróbowałam już kilka przepisów.W tym szczególnym dniu przynoszę skromny poczęstunek.Moje ciasteczka :)
witaj Aniu Ciasteczka bardzo apetyczne i chętnie bym wypiła zapoznawczą kawkę przy takim talerzu;)Pozdrawiam
Witaj Aniu
Witaj Aniu :)
Witaj,poczęstuję się chętnie.
Witaj :)
Witaj , nie takie skromne te ciasteczka , zwłaszcza ule są śliczne.
Witaj Aniu ciasteczka super aż ślinka cieknie mimo że były święta i słodkości mam już dość.
Witaj , nie takie skromne te ciasteczka , zwłaszcza ule są śliczne.
Dziekuje za powitanie. Co do uli sa z przepisu olusi 1 , tylko nadzienie zmodyfikowalam i daje mase z orzeszkow [basi 19 ]dodajac 2-3 lyzki nutelli+ "procenty".
Witaj Aniu, "wkupne" smakowite:))
Witaj. sylwestrowo :)
Zycze Szczesliwego Nowego Roku 2012'
Witamy wsród nas .. :) Te ciasteczka czekoladowe szczególnie mi smakują ... te kręcone ule .. !
Pyszniuutkie ... !
Witaj!!!
Serdecznie witamy;))))