Forum

Kuchenne porady

Pieczarki faszerowane miesem

• Autor: gosiekb Data: 2011-12-31 15:46:36

Witam! Mam taki problem, chcialam zrobic na dzisiejsza impreze pieczarki faszerowane miesem, zastanawialam sie zeby je opanierowac i usmazyc i potem odgrzac w piekarniku i przed koncem posypac zoltym serem. I tu wlasnie zaczelam sie zastanawiac, czy takie odgrzewane beda smaczne, jak wtedy smakuja pieczarki. Bede je robic pierwszy raz wiec nie mam pojecia jak smakuja takie odgrzewane. A moze ich nie panierowac tylko upiec w piekarniku. Jesli ktos ma doswiadczenie z odgrzewaniem takich pieczarek to prosze o porade bo ja nie moge sie zdecydowac jakos :)

• Autor: alicja_bt Data: 2011-12-31 16:12:22

Odgrzewane nie będą już takie fajne, jak świeżo zrobione, puszczają sok i będą kapciowate . Najlepiej bez panierowania upiec w piekarniku na ostatnią chwilę, chyba że możesz smażyć krótko przed podaniem.

• Autor: gosiekb Data: 2011-12-31 16:15:32

Tez tak myslalam ze w koncu chyba zrobie bez panierowania, chcialam wszystko zrobic sobie przed przyjsciem gosci zeby potem nie skakac tylko kolo garow tylko tez sie moc bawic.

• Autor: alicja_bt Data: 2011-12-31 16:34:30

Do piekarnika i samo sie piecze, baw się dobrze i nie myśl o garach.

• Autor: lexi27 Data: 2011-12-31 19:38:51

Polecam pieczerki wg mojego przepisu , są super i bardzo efektownie wyglądąją na talerzu!

http://wielkiezarcie.com/recipe58132.html

• Autor: gosiekb Data: 2011-12-31 20:12:35

Powiem ze sugerowalam sie Twoim przepisem :) , pieczarki juz przygotowane, gdy nadejdzie czas powedruja do piekarnika, dzieki serdeczne.

• Autor: aggusia35 Data: 2012-01-04 14:29:37

są super i o ile pamięć mnie nie zawodzi dostałaś za nie nagrodę :):)

Ślinka cieknie jak sie na nie patrzy :)

• Autor: gosiekb Data: 2012-01-04 23:53:25

Zrobilam te pieczarki tylko nie dalam majeranku bo nie posiadalam no i upieklam je w piekarniku bo nie mialam czasu i checi na stanie w Sylwestra przy patelni, bardzo dobre i oczywiscie poszly wszystkie ile zrobilam :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu