Witam! Mam taki problem, chcialam zrobic na dzisiejsza impreze pieczarki faszerowane miesem, zastanawialam sie zeby je opanierowac i usmazyc i potem odgrzac w piekarniku i przed koncem posypac zoltym serem. I tu wlasnie zaczelam sie zastanawiac, czy takie odgrzewane beda smaczne, jak wtedy smakuja pieczarki. Bede je robic pierwszy raz wiec nie mam pojecia jak smakuja takie odgrzewane. A moze ich nie panierowac tylko upiec w piekarniku. Jesli ktos ma doswiadczenie z odgrzewaniem takich pieczarek to prosze o porade bo ja nie moge sie zdecydowac jakos :)
Odgrzewane nie będą już takie fajne, jak świeżo zrobione, puszczają sok i będą kapciowate . Najlepiej bez panierowania upiec w piekarniku na ostatnią chwilę, chyba że możesz smażyć krótko przed podaniem.
Tez tak myslalam ze w koncu chyba zrobie bez panierowania, chcialam wszystko zrobic sobie przed przyjsciem gosci zeby potem nie skakac tylko kolo garow tylko tez sie moc bawic.
Zrobilam te pieczarki tylko nie dalam majeranku bo nie posiadalam no i upieklam je w piekarniku bo nie mialam czasu i checi na stanie w Sylwestra przy patelni, bardzo dobre i oczywiscie poszly wszystkie ile zrobilam :)
Witam! Mam taki problem, chcialam zrobic na dzisiejsza impreze pieczarki faszerowane miesem, zastanawialam sie zeby je opanierowac i usmazyc i potem odgrzac w piekarniku i przed koncem posypac zoltym serem. I tu wlasnie zaczelam sie zastanawiac, czy takie odgrzewane beda smaczne, jak wtedy smakuja pieczarki. Bede je robic pierwszy raz wiec nie mam pojecia jak smakuja takie odgrzewane. A moze ich nie panierowac tylko upiec w piekarniku. Jesli ktos ma doswiadczenie z odgrzewaniem takich pieczarek to prosze o porade bo ja nie moge sie zdecydowac jakos :)
Odgrzewane nie będą już takie fajne, jak świeżo zrobione, puszczają sok i będą kapciowate . Najlepiej bez panierowania upiec w piekarniku na ostatnią chwilę, chyba że możesz smażyć krótko przed podaniem.
Tez tak myslalam ze w koncu chyba zrobie bez panierowania, chcialam wszystko zrobic sobie przed przyjsciem gosci zeby potem nie skakac tylko kolo garow tylko tez sie moc bawic.
Do piekarnika i samo sie piecze, baw się dobrze i nie myśl o garach.
Polecam pieczerki wg mojego przepisu , są super i bardzo efektownie wyglądąją na talerzu!
http://wielkiezarcie.com/recipe58132.html
Powiem ze sugerowalam sie Twoim przepisem :) , pieczarki juz przygotowane, gdy nadejdzie czas powedruja do piekarnika, dzieki serdeczne.
są super i o ile pamięć mnie nie zawodzi dostałaś za nie nagrodę :):)
Ślinka cieknie jak sie na nie patrzy :)
Zrobilam te pieczarki tylko nie dalam majeranku bo nie posiadalam no i upieklam je w piekarniku bo nie mialam czasu i checi na stanie w Sylwestra przy patelni, bardzo dobre i oczywiscie poszly wszystkie ile zrobilam :)