Może ktoś z Was orientuje się jak zdobyć kalendarz książkowy na rok 2012 formatu A5 z firm.Wiem że niektóre firmy oferują swoim klientą w prezencie takie kalendarze , ale jakoś nie mogę na taki natrafić.A moja siostrzenica zachorowała na taki .Będę wdzięczna za pomoc.
Nie chodziło o darmowy ale o kolorowe kartki a raczej reklamy .Ale dostałam kupić w empiku dla nastolatek i tam też pełno kolorowych stron .Siostrzenica zadowolona.
Witam,
Może ktoś z Was orientuje się jak zdobyć kalendarz książkowy na rok 2012 formatu A5 z firm.Wiem że niektóre firmy oferują swoim klientą w prezencie takie kalendarze , ale jakoś nie mogę na taki natrafić.A moja siostrzenica zachorowała na taki .Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
Andzia005
można kupić w kiosku ruchu, ksiegarni, sklepie papierniczym, sklapach z artykułami papierniczymi
W Empiku duży wybór,polecam:)
Andzia chyba chce za darmo, z tego co wyczytałam.
Musiałabyś popytać zanjomych, może mają. Czasem w Banku można dostać, ale trzeba mieć tam lokatę. Normalnie firmy nie dają tak kto chce.
może być nauczycielski? zaczyna się od września 2011
Popatrz w Biedronce ja kupiłam w piątek taki wypasiony za 9.99 zł.
Witam,
Nie chodziło o darmowy ale o kolorowe kartki a raczej reklamy .Ale dostałam kupić w empiku dla nastolatek i tam też pełno kolorowych stron .Siostrzenica zadowolona.
Pozdrawiam
Skoro dostałaś kupić to masz mieć