Kochana, te domki się piecze i dekoruje samemu:) co roku na tortowni jest konkurs i tam można przesłać fotkę swojego domku, komisja wyłania 30 najładniejszych i wówczas głosują internauci. Ja startuję już czwarty rok , mimo braku czasu nie moge sobie odmówić frajdy budowania piernikowego domku.
Gratuluję V miejsca i znalezienia się w gronie osób, które otrzymują nagrody. Trzeba przyznać, że poziom był wysoki więc moim zdaniem jest się z czego cieszyć. Pozdrawiam
Ruszyło kolejne głosowanie na domek z piernika, jeśli spodoba Wam sie mój domek to proszę o głos
Ok może głupio spytam. Skąd się bierze domek z piernika, czy to jakaś tradycja?
Kochana, te domki się piecze i dekoruje samemu:) co roku na tortowni jest konkurs i tam można przesłać fotkę swojego domku, komisja wyłania 30 najładniejszych i wówczas głosują internauci. Ja startuję już czwarty rok , mimo braku czasu nie moge sobie odmówić frajdy budowania piernikowego domku.
Piękny domek , zagłosowałam i dałam 30 pkt:)
Nie czytając twego posta właśnie wczoraj zagłosowałam na ten domek :-)Powodzenia!
zagłosowałam :)
oddałam głos
KLIKNIĘTE
Cudny, dałam również 30 pkt.
Dałam 30 śliczny domek powodzenia:) daj znac kto wygrał
Ja też zagłosowałam .!
Wszyscy bardzo napracowali się ,a ja w tym roku nie startowałam ,ale powodzenia !
Wczoraj oddałam głosik ,dałam 30 punktów :)
Zagłosowałam, dałam 30 pkt.Powodzenia.!
Od rózyczki też masz 30 pkt :) udało jej się zagłosować ze swojego komputera:)
Powodzenia cudeńka robicie, 30 oczywiście:)
Poszło 30punktów,wszystkie są piękne.
+ 30, śliczne te domki
Dzięki :)
Piękny zagłosowałm 30p jutro też można:)
30 pkt a jutro znowu zaglosuje
Również zagłosowałam.Życzę powodzenia.
Gratuluję V miejsca i znalezienia się w gronie osób, które otrzymują nagrody. Trzeba przyznać, że poziom był wysoki więc moim zdaniem jest się z czego cieszyć. Pozdrawiam
Ps. Również głosowałam :-)
Cieszę się bardzo, że znalazłaś się w gronie laureatów :-)
Też głosowałam ;-)
Gratuluję zajęcia V miejsca, domek śliczny.
Dziękuję :)