Mam problem. Upiekłam biszkopt orzechowy, 2 części. Zrobiłam krem orzechowy do niego, który nie smakuje nikomu. Poradźcie jak wykończyć ten torcik, jaki krem zrobić i czy nasączać biszkopt?
Biszkopt orzechowy robię z kremem budyniowym, czekoladowym lub kawowym, biszkoptu nie nasączam. Na wierzch polewa czekoladowa.
moze ten http://wielkiezarcie.com/recipe65438.html
dziękuję:)
Mam problem. Upiekłam biszkopt orzechowy, 2 części. Zrobiłam krem orzechowy do niego, który nie smakuje nikomu. Poradźcie jak wykończyć ten torcik, jaki krem zrobić i czy nasączać biszkopt?
Biszkopt orzechowy robię z kremem budyniowym, czekoladowym lub kawowym, biszkoptu nie nasączam. Na wierzch polewa czekoladowa.
moze ten http://wielkiezarcie.com/recipe65438.html
dziękuję:)