Mam takie pytanie,chcę zrobić taki zwykły torcik urodzinowy dla dziecka. Mam przepis na dobry biszkopt, kupiłam dwa kremy do tortu dr.quetker czekoladowy i waniliowy, czekoladowe serduszka ozdobne oraz frużelinę truskawkową i opłatek z nadrukiem. Chciałam zapytać jak to połączyć, czy mogę połączyć krem z frużeliną? Czy dać frużelinę tylko jako samą dekorację na górę? Czy nie "rozleje" się na kremie, to znaczy nie rozpuści kremu? A i czy ta frużelina jest bardzo słodka? Bo nigdy wcześniej jej nie próbowałam...
Witam!
Mam takie pytanie,chcę zrobić taki zwykły torcik urodzinowy dla dziecka.
Mam przepis na dobry biszkopt, kupiłam dwa kremy do tortu dr.quetker czekoladowy i waniliowy,
czekoladowe serduszka ozdobne oraz frużelinę truskawkową i opłatek z nadrukiem.
Chciałam zapytać jak to połączyć, czy mogę połączyć krem z frużeliną? Czy dać frużelinę tylko jako samą dekorację na górę? Czy nie "rozleje" się na kremie, to znaczy nie rozpuści kremu?
A i czy ta frużelina jest bardzo słodka? Bo nigdy wcześniej jej nie próbowałam...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Natalia.