kto lubi piec, albo nie lubi, ale mu to dobrze wychodzi i jest z Górnego Śląska? A! i dodatkowo miałby ochotę się czasem spotkać i połasować, a przede wszystkim pogadać :)))))))))
kto lubi piec, albo nie lubi, ale mu to dobrze wychodzi i jest z Górnego Śląska? A! i dodatkowo miałby ochotę się czasem spotkać i połasować, a przede wszystkim pogadać :)))))))))
Ja jestem z Górnego Śląska.Piec lubię..i łasuchować też.A z jakiego miasta jesteś? ja mieszkam blisko Gliwic.
Ja lubię piec, gotować i jeść. Jestem z Chorzowa.
Urodziłam się w Chorzowie,mam rodzinę w Chorzowie i Świętochłowicach.
Ewa to może kawka u patermana:) ja też z Chorzowa
Pewnie ;)
Pogadać i nieprzyzwoicie sie objeść...jestoczywiście jak najbardziej na TAK...też jestem ze śląska:)
ja też.....:)
Witam ja jestem z Wodzisławia Śląskiego pozdrawiam.
kto lubi piec, albo nie lubi, ale mu to dobrze wychodzi i jest z
Górnego Śląska? A! i dodatkowo miałby ochotę się czasem spotkać i
połasować, a przede wszystkim pogadać :)))))))))
Jestem z Poznania ale mam samochód i lubę jeździć
bahusie to zapraszamy na śląsk???
To wpadnij na Śląsk..
Ja też jestem z Poznania zabierzesz mnie?
Jestem z Krzyża i mogę z Bahusem dojechać, Łasuchować lubię.
i jeszcze przyszywanej córuni nie odwiedziłeś (nadmienię, że też na śląsku- obecnie Zabrze)
Lubię piec i jestem z Zabrza
co myślicie by upiec po kołoczu i się gdzieś spotkać? :) może uda się tak spotykać raz na jakiś czas?
wi
tam wszystkich serdecznie jestem z Zamośćia też lubie łasuchować
Jeśli każda ma przynieść po kołaczu to potem do domu na piechotę trzeba beędzie wracać zeby spalić te wszystkie kalorie:)
A ja jestem z Chrzanowa:)
A ja jestem z okolic Wodzislawia Sl.
Dopisano 12-02-05 0:01:55:
Itez lubie piecDopisano 12-02-05 0:02:56:
I tez lubie piecJa też zbyt daleko nie mam. Jestem z Dolnego Śląska (opolszczyzna), a jeść i piec słodkości również bardzo lubię!!!