łojej, na moich oczach wskoczył Twój nowy awatar, powodując bliżej nieokreślony dreszczyk
Dziad jest nie do pobicia (a jakże, przecież nie ma już co wybijać :))). Twórcza dziewczynka - to jest prawdziwe dzieło. Jestem pod wrażeniem. Nie da się nie uśmiechnąć na widok takiego dziada :D
Swietna masz coreczke!!! Moja jak byla mala uwielbiala siedziec ze mna w kuchni jak gotowalam zupe jarzynowa i ze wszystkich obierzyn tworzyla piekne dziela sztuki, nie mialam wtedy aparatu fotograficznego i nie moglam tego uwiecznic. Rozwijaj w niej te zdolnosci, ma wene artystyczna. Pozdrawiam!
Amanda to nie moja córcia, to córka mojego nażeczonego z pierwszego małżeństwa; ale mieszka z nami i traktuje ją jak córkę, to tak w ramach wyjaśnienia :)
Ona uwielbia takie zajęcia które kreują wyobraźnię :) Dla niej to przede wszystkim doskonała zabawa. :)
A co do nowego awatara to meksykańskie słodkie czaszki na święto zmarłych - plan na mój kolejny tatuaż :)
Aha, myślicie że zdjęcie nadaje się do konkursu Nokii>? Tam trzeba przesłać potrawę, a to raczej zjadliwe nie było; choć stworzone z samych jadalnych rzeczy.
A moja milusińska wykorzystała ostatnio niewyrośnięte ciasto na pizze bardzo twórczo.
Dostała ciacho i mogła z nim zrobić co tylko chciała... zaczęły się poszukiwania po szafkach i słoikach......
Gdy po skończeniu ozdabiania, i wykończeniu pracy zapytałam co to jest odpowiedziała bez zastanowienia DZIAD BEZ ZĘBÓW :)
Oto efekty:
PS. po kilku dniach praca została wyrzucona, ale pamiątka jest. :)
Od razu skojarzyłam witraże :-) Super
No co Ty? Po co pytałaś? Przecież od razu widać, że dziad bez zębów :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fajna niunia :)
Nieeeee no wiesz wiedziałam od razu... przecież to oczywiste.... po prostu chciałam się upewnić
Kapitalny ten dziad , zdolna córa:))) Wyślij zdjęcie na konkurs Nokii:)))
Swietny dziad
Mała artystka!
Masz zdolną córę :)
Bardzo pomysłowe:) Jednak dzieciaki to mają pomysły:)))
łojej, na moich oczach wskoczył Twój nowy awatar, powodując bliżej nieokreślony dreszczyk
Dziad jest nie do pobicia (a jakże, przecież nie ma już co wybijać :))). Twórcza dziewczynka - to jest prawdziwe dzieło. Jestem pod wrażeniem. Nie da się nie uśmiechnąć na widok takiego dziada :D
Swietna masz coreczke!!! Moja jak byla mala uwielbiala siedziec ze mna w kuchni jak gotowalam zupe jarzynowa i ze wszystkich obierzyn tworzyla piekne dziela sztuki, nie mialam wtedy aparatu fotograficznego i nie moglam tego uwiecznic. Rozwijaj w niej te zdolnosci, ma wene artystyczna. Pozdrawiam!
Zachęcać do działania i rozwijać talent i wyobrażnię. Dziad świetny.
Amanda to nie moja córcia, to córka mojego nażeczonego z pierwszego małżeństwa; ale mieszka z nami i traktuje ją jak córkę, to tak w ramach wyjaśnienia :)
Ona uwielbia takie zajęcia które kreują wyobraźnię :) Dla niej to przede wszystkim doskonała zabawa. :)
A co do nowego awatara to meksykańskie słodkie czaszki na święto zmarłych - plan na mój kolejny tatuaż :)
Aha, myślicie że zdjęcie nadaje się do konkursu Nokii>? Tam trzeba przesłać potrawę, a to raczej zjadliwe nie było; choć stworzone z samych jadalnych rzeczy.
Spróbuj wysłać. Co Ci szkodzi.
Jakby upiec to by się może zjadło :)
Ok, wysyłam jak mi się uda, bo już kilka razy próbowałam dzisiaj załadować i d**a.
Najlepiej rozwijac talent poprzez zabawę. Super, że się dogadujecie to najważniejsze.