Oluś, ja życzę Tobie tego, czego Ty sobie życzysz, wymarzysz lub zapragniesz, a nawet więcej..., bo wiem, że z Ciebie skromna dziewczyna ;-)
Wierszyka ładnego nie wymyślę, bo ja wrażliwa artystycznie jestem i sama bym tego pewnie nie zniosła, ale Tobie składam życzenia z serca - dużo zdrowia, miłości i radości oraz wiecznej pogody ducha, nawet w niepogodę :)))))))
Ogromne, wielgachne i soczyste buziole przesyłam z okazji kolejnych 18-tych urodzin i olej ten starzejący się pesel, Ty z uśmiechem na twarzy będziesz wiecznie młoda :))))))))
Pierwsza ! Jestem pierwsza z życzeniami .
Oluś, ja życzę Tobie tego, czego Ty sobie życzysz, wymarzysz lub zapragniesz, a nawet więcej..., bo wiem, że z Ciebie skromna dziewczyna ;-)
Wierszyka ładnego nie wymyślę, bo ja wrażliwa artystycznie jestem i sama bym tego pewnie nie zniosła, ale Tobie składam życzenia z serca - dużo zdrowia, miłości i radości oraz wiecznej pogody ducha, nawet w niepogodę :)))))))
Ogromne, wielgachne i soczyste buziole przesyłam z okazji kolejnych 18-tych urodzin i olej ten starzejący się pesel, Ty z uśmiechem na twarzy będziesz wiecznie młoda :))))))))
Lenka :)
Wszystkiego Najlepszego !
Dziękuję za życzenia i śliczne kwiaty :)
Wszystkiego najlepszego:)
Dziękuję!
Wszystkiego najlepszego :)
Dziękuję!
Wszystkiego najlepszego.
ZDROWIA PRZEDE WSZYSTKIM A WSZYSTKO INNE SIĘ DOKRĘCI !!!!!
CZekam na dokręcanie :)) Faaajny tort, dziękuję!
Dziękuję!
Dziękuję!
Sełnienia marzeń najskrytszych,dużooo zdrowia i radości każdego dnia.
Dziekję bardzo!
Wszystkiego najlepszego:))
Dziękuję!
Wszystkiego najlepszego.pogody ducha i pociechy z tak wspanialego syna
Serdecznie dziękuję (także w imieniu syna :) )
Wszystkiego najlepszego :)
Wszystkiego najlepszego:))
Dziękuję!
Życzę spełnienia marzeń, tych o których nikt po za Tobą nie wie, tych najskrytszych :)
Oj, jak te się spełnią to będzie szał :)) Dziękuję!
Wszystkiego najlepszego z okazji URODZIN !!!
Olu wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń....
Zosia!!!!
Dziękuję! Na niebiesko :)
Dziękuję!
Lenko Ty moja! Wątek dla mnie otworzyłaś! :)))
Życzenia są tak fantastyczne, że nie trzeba im żadnego rymu!
Dziękuję!
Wszystkiego co najlepsze!!!
Dziękuję!
i ja Ci życzę wszystkiego naj:)
i jeszcze dla Cię: mój tort bezowy i bukiet wielki frezji i jeszcze Red Velvet-tylko dla Ciebie:)
Oooo, tego mi było trzeba - całej trójcy :)) Dziękuję!