Zachęcony przez mojego syna Czerwonego Fiołeczka (który to, mimo że chodzi dopiero do gimnazjum to już świetnie gotuje) postanowiłem się na tej stronce zalogować. Myślę, że mnie przyjmiecie i pomożecie w gotowaniu. Pomożecie?
Tatusiu, koniecznie się pochwal wyczynami swojego gimnazjalisty, wstawiaj jego zdjęcia i przepisy. Myślę że Twoje ip powie prawdę bo ostatnio miałeś inny nick:)))))
Dziś Czerwony Fiołeczek ugotował obiad...zobacz na wątek o obiadach
Witaj ! Z pewnością znajdziesz tu wiele świetnych pomysłów na przeróżne inspiracje kulinarne. Jak również uzyskasz tu wszelką potrzebną Ci pomoc. Zapraszam do Wielkiego Kucharzenia. :)
Witam forumowiczów .Szukałam porad w sprawie szycia stera baba 42lata zabiera się za naukę,no zachciało mi się...coś pociąć i uszyć.Trochę szydełkuję ,robię na drutach frywolitkuję....i szukam noych inspiracji oby wieczór z pożytkiem był zajęty.Znalazłam ten portal.Wszystko co lubię.Gotowanie,pieczenie i to szycie...prosto ,łatwo i obrazkowo tłumaczone.Mam nadzieję poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach,może ktoś doradzi mnie,a ja komuś.Jestem gadułą z poczuciem humoru...lubię się śmiać i rozśmieszać innych.
Zachęcony przez mojego syna Czerwonego Fiołeczka (który to, mimo że chodzi dopiero do gimnazjum to już świetnie gotuje) postanowiłem się na tej stronce zalogować. Myślę, że mnie przyjmiecie i pomożecie w gotowaniu. Pomożecie?
... pomożemy ;)
hahaha......... POMOŻEMY !!
Witaj ;-)
Tatusiu, koniecznie się pochwal wyczynami swojego gimnazjalisty, wstawiaj jego zdjęcia i przepisy.
Myślę że Twoje ip powie prawdę bo ostatnio miałeś inny nick:)))))
Tatusiu, koniecznie się pochwal wyczynami swojego gimnazjalisty, wstawiaj
jego zdjęcia i przepisy. Myślę że Twoje ip powie prawdę bo ostatnio
miałeś inny nick:)))))
Dziś Czerwony Fiołeczek ugotował obiad...zobacz na wątek o obiadach
Ha ha ha, co za fantastyczne poczucie humoru
Witam, serdecznie i gratuluje poczucia humoru.
Witaj i pomożemy w miarę naszych umiejętyności
Witaj :))))))))))))))))))
Myślę, że Twoje IP nic nie powie, bo jest zmienne :))))))))))))))))))))))))))))))
Witaj :)))))))))))))))))) Myślę, że Twoje IP nic nie powie, bo jest
zmienne :))))))))))))))))))))))))))))))
Kobieta zmienną jest to prawda...ale co do "IP" to nie wiem..;)
Witaj :)))))))))
Dziękuję za powitanie...witaj ...
Witaj ! Z pewnością znajdziesz tu wiele świetnych pomysłów na przeróżne inspiracje kulinarne. Jak również uzyskasz tu wszelką potrzebną Ci pomoc. Zapraszam do Wielkiego Kucharzenia. :)
Witaj napewno pomożemy.
Witaj:):):)
Witam forumowiczów .Szukałam porad w sprawie szycia stera baba 42lata zabiera się za naukę,no zachciało mi się...coś pociąć i uszyć.Trochę szydełkuję ,robię na drutach frywolitkuję....i szukam noych inspiracji oby wieczór z pożytkiem był zajęty.Znalazłam ten portal.Wszystko co lubię.Gotowanie,pieczenie i to szycie...prosto ,łatwo i obrazkowo tłumaczone.Mam nadzieję poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach,może ktoś doradzi mnie,a ja komuś.Jestem gadułą z poczuciem humoru...lubię się śmiać i rozśmieszać innych.