Drogie mamuśki nie chciałabym aby ktoś odebrał to jako reklamę,ale znalazłam w necie fajną stronę,gdzie w ciągu godziny możecie otrzymać profesjonalną poradę lekarzy pediatrów.Doktorzy odpowiadają na wszystkie pytania dotyczące zdrowia,odżywiania,wychowania itp naszych dzieci.CZy można podać ją na forum?Czy ktoś się czepi że to reklama? Mnie ta strona bardzo pomaga,i myślę że Wam też,bo zawsze jest coś o co chciałoby się zapytać lekarza?
hej ;-) ja od dawna korzystam z takiej strony ale nalezy pamiętać że są to tylko sugestie lekarzy, którzy nie widzieli/nie zbadali dziecka. Ja traktuję tę strone bardziej jako konsultowanie niż opieranie się dosłownym co piszą specjaliści ;-)
Drogie mamuśki nie chciałabym aby ktoś odebrał to jako reklamę,ale znalazłam w necie fajną stronę,gdzie w ciągu godziny możecie otrzymać profesjonalną poradę lekarzy pediatrów.Doktorzy odpowiadają na wszystkie pytania dotyczące zdrowia,odżywiania,wychowania itp naszych dzieci.CZy można podać ją na forum?Czy ktoś się czepi że to reklama? Mnie ta strona bardzo pomaga,i myślę że Wam też,bo zawsze jest coś o co chciałoby się zapytać lekarza?
to jesli nie można na forum to ja poprosze na priv :)
Ja też poproszę:)
ja takze poprosze na prv.
Wprawdzie mam dorosłe dzieci,ale wnusie jeszcze "nieletnie" i w związku z tym też nieśmiało proszę o wiadomość na PV ('w razie czego")
to ja tez poprosze! jesli mozna:)
Ja też poproszę na priv, a jaką mamy pewność że osoby piszące na tym forum to faktycznie lekarze?
Ja tez poprosze
Poproszę i ja na priv, dziękuję!
też poprosze na priv. Dziękuje ;)
Ja też bardzo bardzo proszę.
ja też bardzo proszę o podanie tej strony.Dziękuję!
to ja poproszę na prywatną wiadomość linka jeśli można
też poproszę:) z góry dziękuję
Będę Ci wdzięczna za przesłanie linku.Pozdrawiam.
Poproszę o linka,dzięki.
hej ;-)
ja od dawna korzystam z takiej strony ale nalezy pamiętać że są to tylko sugestie lekarzy, którzy nie widzieli/nie zbadali dziecka. Ja traktuję tę strone bardziej jako konsultowanie niż opieranie się dosłownym co piszą specjaliści ;-)
ale stronka rzeczywiście pomocna ;-)
pozdrawiam
Nie prościej byłoby zapytać o pozwolenie administrację?
Strona moze być pomocna dla wielu osób.
Jeśli można,to i ja też poproszę linka na priv.Z góry dziekuję.
Ja też bardzo prosze o link .Dziękuję
ja też poproszę i już dziękuję!!!
ja też proszę i dziękuję z góry
jesli mozna to też poproszę na priv...
Ja również proszę.Dziękuje):
ja też :)
ja tez poprosze linka na priv :)
to i ja tez poprosze :)))
moja wiadomość nie będzie się różniła od pozostałych::) Ja też poproszę na priv. Dziekuje z góry
Ja również poproszę
prosze o linka na priv. z góry dziekuję.
czy ja tez moge tego linka?
z gory dziekuje ;0)
Ja też poproszę.
Ja również dołączm się do próśb
Proszę o link i serdecznie dziękuję.
Witam ja rowniez prosilabym o link na priv. dziekuje
Czy ja również mogę poprosić o link? Bardzo dziękuję :):)
To i ja bardzo ładnie poprosze na PW :)
ja też bardzo proszę o podanie tej strony. Pozdrawiam i dziękuję!
www.dziecko24.pl
ja tez poprosze namiary na ta strone. dziekuje
upsss, nie zauwazylam...