Mi również nie pasują. Chatu szukałam dłuuugo oj dłuugo, nie jestem przyzwyczajona, byc moze to wlasnie kwestja przyzwyczajenia , no coz , bedzie trzeba sie przyzywczaic badz nie wchodzic na chat:)::P
Od kilku dni czyli od wprowadzenia zmian na stronie mam mały problem ze stroną główną. Prawe kolumny są rozjechane. muszę odświeżać stronę. Czasem nawet więcej niż 1 raz by było widać poprawnie. Używam google chrome.
Nie wiem czy wczesniej tego nie zauważyłam, ale stronka troszkę zmieniła image :) Mnie się podoba.
A Wam?
Mnie też,teraz jest bardziej taka weselsza i kolorowa.
Ej, chyba Ewie nie o kolor chodzi.Zobacz co się pojawiło nowego.Np. pogaduchy.
Mnie się podoba.
Będzie więcej zmian i miłych niespodzianek - będą się stopniowo pojawiać :)
No to pięknie dziękujemy i czekamy .
Wkn a co będzie z czacikem? Znika na zawsze ?
Już znalazłam :):):)
Mnie się nie podoba...zresztą nigdy mi się nie podobała i nigdy podobać się nie będzie.
:):):)
Mi tez jakoś te zmiany nie pasują ale to moje zdanie
emeska to takjak mi:D
Mi również nie pasują. Chatu szukałam dłuuugo oj dłuugo, nie jestem przyzwyczajona, byc moze to wlasnie kwestja przyzwyczajenia , no coz , bedzie trzeba sie przyzywczaic badz nie wchodzic na chat:)::P
Właśnie, zawsze na początku zmiany są denerwujące dopóki człowiek od nowa się nie przyzwyczai.
Zwykle zmiany są po to, aby coś było lepsze :)
ja nie mogę znależć chatu...
Kliknij na "pogaduchy" a potem zerknij na przedostatnią pozycję listy :-)
w zakładce pogaduchy, na samym dole, jest chat i żarłoczki online.
Przecież na dole głównej strony od zawsze jest obecni na czacie i ja zawsze tamtędy wchodzę. Dodatkowo jest w pogaduchach.
Dziwne, zmiany są tak nieznaczne, tak malenkie,
ze jestem zaskoczona ze ktoś narzeka...
Dokładnie :-) Jak dla mnie jest porządek i już :)
Ja nawet nie zuważyłam zmian zanim o nich napisałaś.
O jaka ładna stronka, taka zielona - wiosenna :)
Też zauważyłam, że zrobiło się zielono.
Od kilku dni czyli od wprowadzenia zmian na stronie mam mały problem ze stroną główną. Prawe kolumny są rozjechane. muszę odświeżać stronę. Czasem nawet więcej niż 1 raz by było widać poprawnie. Używam google chrome.
Ja używam mozille i wszystko mam dobrze
Ja mam google chrome i działa mi doskonale.
Dziś nic mi się nie rozjeżdża. Mam nadzieję, że już będzie dobrze.