Witam! Szukam lalki - bobasa, który jest cały gumowy. Nie z gąbki i nie plastikowy po środku - takie się czyni oszczędności na lalkach teraz ;) Dobrze jakby miał ruchome oczy. Czy wiecie jakiej firmy są takie całe gumowe?
Moja córcia miała taką lalkę kiedyś, bobasek cały z gumy był i do środka przez specjalny lejek wlewało się wodę do środka. Lalka miała być jak prawdziwy dzidziuś, nie umiem Ci wytłumaczyć dokładnie ale rzeczywiście jak się ją trzymało na rękach to jakby prawdziwe dziecko... wodę trzeba wymieniać raz w miesiącu. Niestety nie pamiętam firmy, bo lalkę ktoś nam ukradł na placu zabaw... ale świetna była.
Moja koleżanka ma sklep z odzieżą używaną i w tych workach które przywozi z hurtowni jest sporo zabawek,między innymi lalki własnie gumowe czasem je kupuję bo można pożądnie wymyć i wyparzyć. Najczęściej są produkcji niemieckiej albo angielskiej i jeżeli nie są zniszczone to godne polecenia a i najczęściej są to produkty markowe
Witam! Szukam lalki - bobasa, który jest cały gumowy. Nie z gąbki i nie plastikowy po środku - takie się czyni oszczędności na lalkach teraz ;) Dobrze jakby miał ruchome oczy. Czy wiecie jakiej firmy są takie całe gumowe?
Cześć proponuję zadzwonić do jakiegoś sklepu z zabawkami w Twoim mieście i zapytać czy takie mają.
Jak będzie ktoś rozgarnięty to będzie wiedział, jak nie trzeba będzie szukać dalej.
U nas wogóle nie było tematu lalek bobasów itp. tylko samochody, Lego, Barbie, i Koniki... także ze swojego doświadczenia nie mam zielonego pojęcia.
A te drogie lalki jakieś Agatki czy coś to też plastik?
Apropo lalek u nas akurat młoda się wkurza jak są gumowe lalki barbie bo ciężko się je ubiera, woli jak mają np. plastikowe nogi.
Muszę sprawdzić tą Agatke w sklepie, a może ktoś ma i powie, czy jest cała gumowa?
Moja córcia miała taką lalkę kiedyś, bobasek cały z gumy był i do środka przez specjalny lejek wlewało się wodę do środka. Lalka miała być jak prawdziwy dzidziuś, nie umiem Ci wytłumaczyć dokładnie ale rzeczywiście jak się ją trzymało na rękach to jakby prawdziwe dziecko... wodę trzeba wymieniać raz w miesiącu. Niestety nie pamiętam firmy, bo lalkę ktoś nam ukradł na placu zabaw... ale świetna była.
może tak?
http://www.usmiechdziecka.pl/moja-lala-bobo-323.html
Wydaje się ze cała jest z miękkiego tworzywa , może guma? I cena tez dość przystępna.
Najlepiej chyba bedzie obejrzec,podotykac i sprawdzic czy to aby taka jakiej oczekujemy. Pozdrawiam :)
Zapf Creation ma w ofercie takie lalki. Chyba z serii baby born jest taka.
Mam lalkę Agatkę "u lekarza".
Brzuszek ma z materiału coś w stylu waty.
Ręce, nogi i głowa gumowe.
Oczka nie są ruchome, ale lalka jest świetna!!!!!! Rozmawia, gada, płacze, ma gorączkę, przyrządy lekarskie. Polecam. To lalka mojej siostry .
Moja koleżanka ma sklep z odzieżą używaną i w tych workach które przywozi z hurtowni jest sporo zabawek,między innymi lalki własnie gumowe czasem je kupuję bo można pożądnie wymyć i wyparzyć. Najczęściej są produkcji niemieckiej albo angielskiej i jeżeli nie są zniszczone to godne polecenia a i najczęściej są to produkty markowe