Produkują nie tylko buty, galanterię też, z Włoch to tylko nazwa przyjechała, nasi je produkują. Nawet nie mierze bo jak wygodne- a ceny powalające to zejde na zawał.
Nie schodź na zawał, bo nie warto Buty są ładne, ale niestety (moim zdaniem) niewarte swojej ceny. Szybko się niszczą, bo skóra marnej jakości a do tego często wadliwe "konstrukcje" - pękają stalki, "uciekają" obcasy itp. Moje koleżanki już parę razy reklamowały takie wady.
To dobrze,że nawet nie mierzyłam, rzadko kupuję buty ,bo mam bardzo wąską stopę i tylko firmowe mogę dobrać .A wiadoma te kosztują. Tanie buty są przeważnie tak szerokie,że nawet wkładki nie pomagają.
Jeszcze "Lesta"-bardzo dobra firma.Buty oryginalne,ciekawe i bardzo dobrejjakości.Mąż,ja i obie córki mamy po dwie-trzy pary z tej firmy. O kurcze-zajrzałam teraz przez ciekawosć,jakie mają buty na ten sezon i czytam,że w listopadzie ...ogłosili upadłość.Naprawdę wielka szkoda.
Firma Lesta w dalszym ciągu istnieje...wszystko przejęła córka właściciela, podczas gdy on wcześniej ogłosił upadłość- pewnie był w tym jakiś cel.... :)
Pewnie zadłużenie chcieli zmniejszyć, a albo gość przeszedł na emeryturę.
Ogłosił upadłość...zwolinili parę osób, wszedł syndyk...no i nagle info, że firmę prezejęła córka...pewnie chodzi o jakieś długi itd. Podobno właściciela wykończyły stoiska w galeriach handlowych bo tam płaci się baaardzo wysokie ceny za dzierżawę lokalu. A po co mu to było.......
To dobrze,że istnieje.Co do długów,kto ich nigdy nie ma?Skoro ponad 30 lat sobie radzili,a teraz jest ciężko,niech się ratują.Mojej firmy też by nie było,gdyby nie reorganizacja.Takie czasy.Sądzę,że stoiska w galeriach to był krok do zaistnienia dla szerszego kręgu odbiorców,ale właśnie,przy tych cenach i konkurencji nie jest tak łatwo.Mam nadzieję,że utrzymają pozom,bo moja rekomendacja byłą bardzo szczera.
Nie mieszkam w Polsce i potrzebowala bym nazwy firm polskich z obuwiem, ale raczej takich najwiekszych.
Mozecie mi pare firm podac?
Dziekuje z gory.
wojas, eksbut, ryłko
Dzeki.
Bata chyba jest polska,chociaz nie wiem czy producenci tez są polscy.Z dziecięcych Bartek
Bata to buty z tradycjami i zawsze czeskie
ups:)
Lasocki, Syrena, Maciejka, Badura, Simen, Befado
Lasocki
Dodam jeszcze Badura.
Taaaaaak polecam BADURE sama noszę i są super wygodne.
Mam takie:
potwierdzam badura bardzo dobra firma
Gino Rossi, bardzo eleganckie buty.
ale chyba włoskie :)
polskie :)
no i Kazar jeszcze i Venezia :)
ooo tak te zdecydwanie polskie:)
W Polsce produkują w Słupsku i w Elblągu
pważnie ? a a myślałam że dlateg takie drgie b włoskie
Produkują nie tylko buty, galanterię też, z Włoch to tylko nazwa przyjechała, nasi je produkują. Nawet nie mierze bo jak wygodne- a ceny powalające to zejde na zawał.
Nie schodź na zawał, bo nie warto
Buty są ładne, ale niestety (moim zdaniem) niewarte swojej ceny. Szybko się niszczą, bo skóra marnej jakości a do tego często wadliwe "konstrukcje" - pękają stalki, "uciekają" obcasy itp. Moje koleżanki już parę razy reklamowały takie wady.
To dobrze,że nawet nie mierzyłam, rzadko kupuję buty ,bo mam bardzo wąską stopę i tylko firmowe mogę dobrać .A wiadoma te kosztują. Tanie buty są przeważnie tak szerokie,że nawet wkładki nie pomagają.
Dla dzieci: Bartek, Befado, Lemigo i Gucio.
dla dzieci to jeszcze Zetpol
Sagan z Kłobucka, Quattro z Praszczyków.
Jeszcze "Lesta"-bardzo dobra firma.Buty oryginalne,ciekawe i bardzo dobrej jakości.Mąż,ja i obie córki mamy po dwie-trzy pary z tej firmy.
Jeszcze "Lesta"-bardzo dobra firma.Buty oryginalne,ciekawe i bardzo dobrej
O kurcze-zajrzałam teraz przez ciekawosć,jakie mają buty na ten sezon i czytam,że w listopadzie ...ogłosili upadłość.Naprawdę wielka szkoda.jakości.Mąż,ja i obie córki mamy po dwie-trzy pary z tej firmy.
Jeszcze "Lesta"-bardzo dobra firma.Buty oryginalne,ciekawe i bardzo
Firma Lesta w dalszym ciągu istnieje...wszystko przejęła córka właściciela, podczas gdy on wcześniej ogłosił upadłość- pewnie był w tym jakiś cel.... :)dobrejjakości.Mąż,ja i obie córki mamy po dwie-trzy pary z tej
firmy. O kurcze-zajrzałam teraz przez ciekawosć,jakie mają buty na ten
sezon i czytam,że w listopadzie ...ogłosili upadłość.Naprawdę wielka
szkoda.
Pewnie zadłużenie chcieli zmniejszyć, a albo gość przeszedł na emeryturę.
Pewnie zadłużenie chcieli zmniejszyć, a albo gość przeszedł na
Ogłosił upadłość...zwolinili parę osób, wszedł syndyk...no i nagle info, że firmę prezejęła córka...pewnie chodzi o jakieś długi itd. Podobno właściciela wykończyły stoiska w galeriach handlowych bo tam płaci się baaardzo wysokie ceny za dzierżawę lokalu. A po co mu to było.......emeryturę.
To dobrze,że istnieje.Co do długów,kto ich nigdy nie ma?Skoro ponad 30 lat sobie radzili,a teraz jest ciężko,niech się ratują.Mojej firmy też by nie było,gdyby nie reorganizacja.Takie czasy.Sądzę,że stoiska w galeriach to był krok do zaistnienia dla szerszego kręgu odbiorców,ale właśnie,przy tych cenach i konkurencji nie jest tak łatwo.Mam nadzieję,że utrzymają pozom,bo moja rekomendacja byłą bardzo szczera.
dla dzieci - Bartek.
Pewnie podawane było wcześniej, ale RYŁKO!!!!