Pozycja na byka Zaczynasz sex z zona na podlodze od tylu w pozycji "na pieska". Po chwili kladziesz sie na niej calym cialem i cicho szepczesz do ucha to ulubiona pozycja mojej sekretarki. Potem trzeba sie utrzymac 8 sekund
Ja wiem, że większość ludzi na WŻ to osoby dorosłe. Jednak są tu też osoby nieletnie i nie wiem czy taki wątek jest na miejscu. Te osoby też czytają forum, bo nigdzie nie ma informacji, że nie mogą tego robić.
O to właśnie mi chodziło:) Wiem, że dział to wolne i frywolne jednak takie pytanie powinny padać na forach, które są właśnie do takich celów zakładane.
O to właśnie mi chodziło:) Wiem, że dział to wolne i frywolne jednak takie pytanie powinny padać na forach, które są właśnie do takich celów zakładane.
Nie bądź taka skromna.Forum czyta kazdy,ale dzieci juz nie są głupie, swój rozum maja,jak nie dowiedza sie od rodziców jak i co, to dowiedza sie z innych źródeł,nawet od swoich rówiesników.
Witajcie. Szukam podobnych pozycji propozycji - ona leży jemu wisi onarechocze- na żabę Może znacie jakieś śmieszne pozycje. Wersja dla kobiet: on leży, jemu leży, a ona rechocze. Wersja dla facetów: on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma
Ja jeźdźca wersja dla koiet- uprawiasz sex z nowo poznanym męzczyzną bez zapezpieczenia, po czym mówisz, że masz HIV, potem należy się utrzymać przez 10s
Witajcie. Szukam podobnych pozycji propozycji - ona leży jemu wisi ona rechocze- na żabę
Może znacie jakieś śmieszne pozycje.
Pozycja na byka Zaczynasz sex z zona na podlodze od tylu w pozycji "na pieska". Po chwili kladziesz sie na niej calym cialem i cicho szepczesz do ucha to ulubiona pozycja mojej sekretarki. Potem trzeba sie utrzymac 8 sekund
AHAHAHA:')))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ahhh dobre
Bardzo ciekawy temat, a co masz zamiar próbować?
jak mu wisi, to żadna propozycja nie pomoże:)))
Właśnie jak wisi to nici z jakiejkolwiek pozycji,ha,ha.
To może na misia nos w pufony i głęboki sen.
Ja wiem, że większość ludzi na WŻ to osoby dorosłe. Jednak są tu też osoby nieletnie i nie wiem czy taki wątek jest na miejscu. Te osoby też czytają forum, bo nigdzie nie ma informacji, że nie mogą tego robić.
Każdy temat jest dobry, ale ten raczej nie pasuje na stronę kulinarną, no ale może się mylę.
O to właśnie mi chodziło:) Wiem, że dział to wolne i frywolne jednak
To ja poproszę o linki....takie pytanie powinny padać na forach, które są właśnie do takich
celów zakładane.
tylko ten temat nie pasuje na kulinarną stronę?
Ja widziałam wiele tematów nie związanych z kulinariami....
Po to jest taki dział, choc przyznam że ten temat też mnie zaskoczył :)
Mnie nie zaskoczył,nawet dobrze że sie pojawił.
A co pomysłu na pozycje Ci brak?
hahaha :)))
No ale nie będziemy ciągle rozmawiać o gotowaniu bo to w końcu sie znudzi.I tak uważam,że te forum jest nudne.
A czy ja gdziekolwiek napisałam żeby rozmawiać o gotowaniu? Ale dziwny tytuł ma wątek pozycja na żabę:)))
Nie bądź taka skromna.Forum czyta kazdy,ale dzieci juz nie są głupie, swój rozum maja,jak nie dowiedza sie od rodziców jak i co, to dowiedza sie z innych źródeł,nawet od swoich rówiesników.
Czy Ty widzisz co piszesz? Co ma skromność do zawartości wątku? Zanim coś napiszesz zastanów się 100 razy.
Co do wpisu Toffik, faktycznie wchodzą tutaj dzieci, więc prosimy bez wulgarnych wypowiedzi, można się pośmiać używając cenzuralnego języka.
Podpisuję się pod tym obiema rękami:)
Witajcie. Szukam podobnych pozycji propozycji - ona leży jemu wisi ona
Wersja dla kobiet: on leży, jemu leży, a ona rechocze. Wersja dla facetów: on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kumarechocze- na żabę Może znacie jakieś śmieszne pozycje.
Nie będę testować . Jest mi to potrzebne do konkursów - skojarzenia.
To teraz takie konkursy się robi?
Ale ludzie mają pomysły:)
Witajcie. Szukam podobnych pozycji propozycji - ona leży jemu wisi
onarechocze- na żabę Może znacie jakieś śmieszne pozycje. Wersja
dla kobiet: on leży, jemu leży, a ona rechocze. Wersja dla
facetów: on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma
Na jelonka- na czworaka w lesie.
Ja jeźdźca wersja dla koiet- uprawiasz sex z nowo poznanym męzczyzną bez zapezpieczenia, po czym mówisz, że masz HIV, potem należy się utrzymać przez 10s
Na misia - nos w dupkę i mruczysz.
Na dwa misie: d... do d... i śpi się