To tak,jak ja Dalli (też niemiecki,tani).Dwa razy się skusiłam i omal nie "zacementowałam" pralki i nie dopieral nawet średnio zabrudzonych rzeczy,z którymi nasz Vizir,E,czy Dosia sobie radziły.
Nie polecam niestety tych tanszych proszkow,czesto nie dopieraja niestety i zle sie wyplukuja,zostawiaja czesto biale plamy na tkaninach.Doplac troszke i wybierz lepszy proszek,tego lepszego proszku nie musisz dozowac duzo.Czesto przesadzamy i sypiemy o wiele wiecej niz potrzeba.
Witam
Jaka macie opinie o proszku GALLUS niemiecki?Czy ktos mial go?
pozdrawiam
Nie znam albo nie poznałam jeszcze ...:) a kto jest producentem ?
No wlasnie nie pisze,jest na allegro tani i czy wogole warto go kupowac?
mieszkam 20 lat w niemczech i takiego proszku nie widzialam.
nie znam
Nie znam ale jak tani to do bani. przynajmniej jeśli chodzi o proszek.
Tak wyglada opakowanie tego proszku w cenie 30zl.
a moze te ktos mial tez w tej samej cenie sa,tylko czy sa dobre ?co myslicie warto czy nie za tanie to do bani

Miałam kiedys ten original plus i juz w życiu go nie kupię.
To tak,jak ja Dalli (też niemiecki,tani).Dwa razy się skusiłam i omal nie "zacementowałam" pralki i nie dopieral nawet średnio zabrudzonych rzeczy,z którymi nasz Vizir,E,czy Dosia sobie radziły.
Jest to proszek niemiecki,ale z niższej półki...nie polecam...Dołóż pare zł i kup orginalny niemiecki,ale wypróbowany.
Jest to proszek niemiecki,ale z niższej półki...nie
Bardzo Ci dziekuje za rade Basiulko.polecam...Dołóż pare zł i kup orginalny niemiecki,ale
wypróbowany.
Nie znam tego proszku,chociaż chemię kupuję głównie w Niemczech.
Nie polecam niestety tych tanszych proszkow,czesto nie dopieraja niestety i zle sie wyplukuja,zostawiaja czesto biale plamy na tkaninach.Doplac troszke i wybierz lepszy proszek,tego lepszego proszku nie musisz dozowac duzo.Czesto przesadzamy i sypiemy o wiele wiecej niz potrzeba.