Forum

Zdrowie i uroda

poszukiwany dobry alergolog - pulmunolog

• Autor: domia Data: 2012-02-28 20:23:38

Szukam dobrego alergologa odczulającego lekiem STALORAL 300 z okolic Ostrowa Wlkp. Mam lekarza ale z pewnych względów myslę o zmianie.  Konkretne odczulanie w toku a o dobrego fachowca naprawdę trudno. Za wszelkie info ( moze byc na priv ) będę wdzieczna.

donia

• Autor: domia Data: 2012-02-29 13:13:44

A w ogóle jest posród mama, która swoją pociechę odczula tą doutną szczepioną? Ten rodzaj odczulania jest dosyc drogi i widać malo specjalistow stosuje tą metodę...

• Autor: hanah30 Data: 2012-02-29 18:57:08

Drogi nie drogi raz a dobrze odczuliłam syna co prawda innym lekiem ale drogim ma dziś przeszło trzydzieche i tego nie żałuje nie wiadomo jak by biedak się meczyl z tą swoja alergią do dziś.

• Autor: domia Data: 2012-02-29 19:37:15

dziekuje za stronkę.)) Nie narzekam na cenę leku, nie chce go zmieniac. Efekty po dwóch latach odczulania są rewelacyjne. Dotychczas niewinny katar i kaszel kończyły się oskrzelami, płucami i bezradnością lekarza. Po latach tułaczki od lekarza do lekarza w końcu trafiłam do dobrych drzwi. Tyle, ze ...ów lekarz zaczął bardzo "olewać" pacjentów. Dlatego szukam, kogos kto mi dalej pociągnie odczulanie tym samym lekiem.

Przejdź do pełnej wersji serwisu