Witam moze ma ktos na pozbyciu nie potrzebne ciuszki po dzieciach
Mam coreczke 10 mies i chetnie bym przyjela jakies ciuszki
Pozdrawiam
Witaj, a jaki mniej więcej rozmiar?
Coreczka ma 10 mies ale z checia przyjelabym wieksze
Dopisano 12-03-01 21:31:13:
A rozmiar to wieksze od 68
Co oferujesz w zamian? Sama nazwa tego działu wskazuje -"oddam/zamienię" , forumowicze wymieniają się różnymi przedmiotami.
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=315608&post=315608
Jednocześnie proszę i nie nadużywanie wielkich liter, w internecie oznaczają one podniesiony głos, krzyk.
tak tylko zadalam pytanie bo czesto ktos posiada ubranka po dzieciach i nie sa potrzebne a ja bym z mila checia przyjela.jesli kogos urazilam to przepraszam
czesc ja mam cos takich ciuszkow po coreczce ale problem jest tylko taki czy zaplacisz w razie czego za przesylke??
Makusia,moze trzeba byłoby rozszerzyć na "przyjmę" lub "potrzebuję"?
Może i ja coś znajdę,a w zamian mogę przyjąć np wirtualny uśmiech.
Makusia,moze trzeba byłoby rozszerzyć na "przyjmę" lub"potrzebuję"? Może i ja coś znajdę,a w zamian mogę przyjąć npwirtualny uśmiech.
A...,to prawda.
Ja coś prześlę, bo i tak mi zalega, a nie będę się głupio pytać "co za to oferujesz".
Będziemy w kontakcie mailowym.
dziekuje i czekam na wiadomosc
Witam ,
mam pytanie czy nadal jest Pani zainteresowana tymi ciuszkami dla dziewczynki ?
pozdrawiam
Podpisuję się pod pytaniem. Po mich przedszkolaczkach trochę tego jest i chętnie się podzielę.
z mila checia bym przyjela jakby ktos mial zbedne
Witam moze ma ktos na pozbyciu nie potrzebne ciuszki po dzieciach
Mam coreczke 10 mies i chetnie bym przyjela jakies ciuszki
Pozdrawiam
Witaj, a jaki mniej więcej rozmiar?
Coreczka ma 10 mies ale z checia przyjelabym wieksze
Dopisano 12-03-01 21:31:13:
A rozmiar to wieksze od 68
Co oferujesz w zamian? Sama nazwa tego działu wskazuje -"oddam/zamienię" , forumowicze wymieniają się różnymi przedmiotami.
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=315608&post=315608
Jednocześnie proszę i nie nadużywanie wielkich liter, w internecie oznaczają one podniesiony głos, krzyk.
tak tylko zadalam pytanie bo czesto ktos posiada ubranka po dzieciach i nie sa potrzebne a ja bym z mila checia przyjela.jesli kogos urazilam to przepraszam
czesc ja mam cos takich ciuszkow po coreczce ale problem jest tylko taki czy zaplacisz w razie czego za przesylke??
Makusia,moze trzeba byłoby rozszerzyć na "przyjmę" lub "potrzebuję"?
Może i ja coś znajdę,a w zamian mogę przyjąć np wirtualny uśmiech.
Makusia,moze trzeba byłoby rozszerzyć na "przyjmę" lub
Jolu, to prośba do adminów, nie do mnie;)"potrzebuję"? Może i ja coś znajdę,a w zamian mogę przyjąć np
wirtualny uśmiech.
A...,to prawda.
Ja coś prześlę, bo i tak mi zalega, a nie będę się głupio pytać "co za to oferujesz".
Pozdrawiam
Będziemy w kontakcie mailowym.
dziekuje i czekam na wiadomosc
Witam ,
mam pytanie czy nadal jest Pani zainteresowana tymi ciuszkami dla dziewczynki ?
pozdrawiam
Podpisuję się pod pytaniem. Po mich przedszkolaczkach trochę tego jest i chętnie się podzielę.
z mila checia bym przyjela jakby ktos mial zbedne