Bahusku własnie tego mi było trzeba hahaha dziękuję!!!
Choć już z samego rana w pracy usłyszałam, że to komunistyczne święto, (kiedyś o Walentynkach że to amerykańskie świeto)... nie ma sprawy.... proszę mnie w takim razie obsypywać kwiatami codziennie
Dziś moje Panie weźmy oddech zróbmy kąpiel z olejkami a i świece mogą być, zrelaksujmy się to dziś nasze święto i wyciszenie od trosk, bo my kobiety jesteśmy sprzątaczkami , ekonomistkami , kucharkami, kochankami , modelkami bo powinnyśmy ładnie zawsze wyglądać dla naszych męższczyzn, zapomniałam że również nianiami i jeszcze kim same wiecie więc chwila wytchnienia http://www.youtube.com/watch?v=IBAoNnyp7WE&feature=related .
Dziękuję i ja:)) Poprawiłeś mi humor tymi rajstopami w nagrodę stawiam lody z bitą śmietaną i ciacho miodowe;)) Smakosia zadbała o %, więc mamy imprezkę
Staropolskim zwyczajem życzę Wam z okazji Waszego DNIA wszystkiego najlepszego. Z tej okazji przyjmijcie ode mnie zwyczajowy upominek...
oraz
Dziekuje za zyczenia i prezenty.Czasem byla tez czekolada.
Bahusie ty zawsze pamietasz O damach.
A tak zartem :Bawimy sie jak damy a jak nie damy to sie nie bawimy.Pozdrawiam.maria
Dziękuje :)
Dziękuję
Dziekuje - gożdziki uwielbiam, a rajstop nigdy zawiele.
Bardzo dziękuję za pamięć:)
Bahus . dziękuję bardzo.
Dziękuję serdecznie
Dziękuję. Stawiam i świętujemy
KOMUNO WRÓĆ!!!
Bahusku własnie tego mi było trzeba hahaha dziękuję!!!
Choć już z samego rana w pracy usłyszałam, że to komunistyczne święto, (kiedyś o Walentynkach że to amerykańskie świeto)... nie ma sprawy.... proszę mnie w takim razie obsypywać kwiatami codziennie
Ja również dziękuję bardzo. Nawet nie wnikam czy rozmiar będzie dobry, ważne mieć, a nie używać :))))))
hahahah ....stare dobre czasy ;-)
Bahusie ogromne podziękowania za pamięć i sympatię do kobiet ;-)
miłego dnia .
gożdziki to piekne kwiaty ja również serdecznie dziękuję
Dziekuję:)
dziękuję :)
Dziękuję
Aaaaa dziękuję bardzo za pamięć .
gożdzik boski ...a rastopy ..hmmmm przeciw żylakowe ...będę musiały poczekać jeszcze długo na uzywanie ;)
Ale jak to napisała Lenka ..ważne mieć, a nie używać
A niech mnie:-) Jakie upominki;-) Dziekuje:-)))))
Serdecznie dziękuję.;))
Dziekuje również.
Dziś moje Panie weźmy oddech zróbmy kąpiel z olejkami a i świece mogą być, zrelaksujmy się to dziś nasze święto i wyciszenie od trosk, bo my kobiety jesteśmy sprzątaczkami , ekonomistkami , kucharkami, kochankami , modelkami bo powinnyśmy ładnie zawsze wyglądać dla naszych męższczyzn, zapomniałam że również nianiami i jeszcze kim same wiecie więc chwila wytchnienia http://www.youtube.com/watch?v=IBAoNnyp7WE&feature=related .
Dziękuję i ja:)) Poprawiłeś mi humor tymi rajstopami w nagrodę stawiam lody z bitą śmietaną i ciacho miodowe;)) Smakosia zadbała o %, więc mamy imprezkę
Dziękuję :)
Dziekuje! :)
Bardzo dziękuję za życzenia.